Bolí ma bedrový kĺb a mám len 18

Príspevok v téme: Bolí ma bedrový kĺb a mám len 18
allenka23

Ahojte :-)
Mám 18 a keď som dlhšie na nohách pociťujem bolesť v pravom bedrovom kĺbe. Taký nepríjemný pocit v tom kĺbe pozorujem už od 15 rokov, ale v poslednej dobe, keď si ľahnem do postele, cítim intenzívnu bolesť. Netuším z čoho to može byť, veď keby išlo o chorobu, boleli by ma oba kĺby nie? Iba si spomínam, že ako menšia som si pomáhala zatvárať bránu s pravým bokom, ale to nebolo nijako bolestivé, inak by som to nerobila...máte s tým nejaké skúsenosti? čo bude nasledovať?lieky...operacia? :( ďakujem.

simka111

no mna niekedy tiež bolia bedrové klby a tiež mam 18 rokov, viem,že ked som bola mala, tak som nosila niečo take ako vankuš lebo som nemala správne klby.. bolia ma hlavne vtedy ked vela chodim, ale nie vždy..

PaSi

To je pravda RNG. Ale nech si najprv necha spravit RTG/MRI, ak budu vysledky neg., tak potom k OL na krv na boreliozu, prip. chlamydie - aj tie vedia poznacit klby.

Estelle78

mozno si si odpovedala sama: ako mala si si pomahala branu zatvarat pravym bokom. opakovane narazy na mlade chrupavkove tkanivo mohli sposobit, ze sa poskodilo alebo nevyvinulo spravne... tazko povedat.

fakt treba navstivit doktora.

peta111

...ja som mala tiez problemy s bedrovym a isla som na RTG a mala som tam cystu... mala som asi 14 rokov.... a uz ju nemam, sama presla :) klop klop klop..ale aj tak mi tam tak nechutne praska obcas...

PaSi

Mozne nie kazdemu ;o) Tak sup sup k ortopedovi, z RTG al. MRI budes mat jasnejsiu predstavu, resp. doktor. Takto by to boli len dohady.