Ozvena v telefone, mozem byt odpocuvana?

hel

aj ja mam ozvenu v telefóne keď volám len jednej osobe a pred tým to nerobilo len teraz posledne dva týždne a dokonca som počula ako niečo ako robot alebo automat hovorí 2510 2510 až pokiaľ nezodvihne a potom počas hovoru šum a ozvena proste jeho slova sa opakujú..tiež neviem čo to môže biť..vie niekto?

Prezyvka55

Normalne sa odpocuva bez ozveny, a kazdy hovor sa da jednoducho odpocuvat.
Telefon je casto vyuzivany ako trackovacie a odpocuvacie zariadenie lebo ho mas stale pri sebe.
Ozvena s tym nema nic spolocne.

dilmah

Áno, čakali len na teba a odpočúvajú ťa...mala by si zmeniť číslo telefónu, adresu, číslo topánok a podprsenky...sú tu medzi nami a chcú nás všetkých zlikvidovať...aj mňa už odpočúvajú a dokonca mi začali čítať aj myšlienky...držím palce! Bu´d silná, určite ťa nedostanú! :D :D :D

kukucko

Odpocuvana mozes byt v tomto state kedykolvek. A vobec to nezavysi od ozveny v Tvojom telefone; to je technicky problem telefonu.

suziees

ja tiež poznám taku príhodu, od známeho, čo predával marišku, že keď si chcel dohonúť s kamošom stretnutie v kaviarni cca o 3 hodiny ..tak ked tam prišiel, uvidel tam nejakých dvoch chlapov v civile. a ešte pred tým ked spolu telefonovali , s jeho kamošom bolo ešte jedno dievča. a tak prišla neskôr cca 10 minut po nich aj ona, ona spoznala toho chlapa, že bol z kriminálky alebo z kade..už neviem..ale počula som neskôr , že aj iných ľudí takto " sledovali "

pompiKolacik

Vraj chybny prenos.
Skus dat dole obal a zavolaj na to iste cislo
Alebo vyber baterku a nanovo zaloz
Alebo mas v telefone na prd mikrofon
Alebo sa jednoducho "pripletie" do cesty viac dráh signalu, ktore sposobuju echo (elektromagneticke vlnenia ineho zariadenia) . Tak to mne vysvetloval jeden pan, ale nikdy nevies www.mojandroid.sk