Ak si podrezem zily a prezijem...

pan d.

Jahodka, presne tak. Ja som videl dievcata, co si rezali ruky, vraj chceli spachat samovrazdu. Doktorom bulikali ako im super zaberaju lieky, aby mohli ist domov.
Ak chces spachat samovrazdu, tak skoc pod vlak.

Wanillka

Radím ti navštíviť psychiatra už teraz :) lebo ho zjavne potrebuješ :) Ani žily si rezať kvôli tomu nemusíš...ak máš problémy tak o nich hovor... a nerieš ich nejakou samovraždou, rezaním alebo inými zvrátenými nápadmi

bella12

zgzgzg, píšeš že nevládzeš ďalej - príčina leží v rodine alebo mimo nej? Nemáš nikoho, kto by Ti s tým problémom pomohol, aspoň formou psychickej podpory - napr. Tvoj manžel?

Ak veci môžeš zmeniť, tak ich zmeň, ak nie tak ich prijmi - to je to jediné, čo môžeš urobiť. Samovražda nie je riešením, navyše by si ňou veľmi kruto zasiahla svojich najbližších. Možno keby si povedala, čo je tým problémom, mohlo by nás niečo napadnúť, čo by Ti pomohlo. Keď už nič iné, získala by si nestranný pohľad na vec a určite aj trochu pochopenia a povzbudenia.

Nevzdávaj svoj život, je veľmi cenný. Je tu niekto, kto Ťa má tak rád, že by za Teba aj zomrel.

jahodka123

Takže si vlastne plánuješ prežiť, hej? Tak načo to chceš vôbec spraviť ?? Ak si ich prerežeš po dlžke, tak neprežiješ. Ak prežiješ, tak nie že budeš musieť navštíviť psychiatra, ale na tú psychiatri budeš zavretá a budú do teba pchať prášky, z ktorých ti bude ešte viac šibať a tomu ver, zážitok budeš mať na celý život ! No a zabudni, že si potom dáš niekedy tričko s krátkym rukávom...

arman

Tiez si myslim, ze kto napise takuto temu, v hlbke duse dufa, ze sa z toho nejak dostane, a tajne dufa, ze ho ludia povzbudia, odhovoria. Kto to je rozhodnuty urobit, tak uz nic nezaklada, ziadne temy, proste to spravi.