18 r. baba a 31 r. chlap

Simonella

a este som zabudla dopisat : byvala spoluziacka (tiez ma 19) sa ide o rok vydavat za chlapa, kt. ma 32.
tym len chcem povedat, ze vek je len cislo :)

Simonella

moja, ja som na tom tak isto :D ja mam 19, a moj priatel 31. v zivote by mi nenapadlo, ze niekedy budem mat niekoho starsieho odomna o tolko rokov, no co uz.. srdcu nerozkazes.. az na to, ze o nas to vedia vsetci. a co? vobec sme to netajili, naco aj? a nikto (na moje velke prekvapenie) nemal blbe reci.. az mozno na par mojich "vyspelych" kamosiek. ale fuck. Ja si s nim rozumiem skvele a to je hlavne. A sme spolu uz rok.. Tak drzim Ti prsty, a nemas sa coho bat tak s pravdou von :)

Viktorka75

Dakujem velmi pekne za vase nazory a rady :) Aj ste ma pobavili ,,dufam že toto nebude citat moja manzelka,, :D ďakujem ešte raz :)

jablkoo

neries, pockaj ako sa to vyvinie. pravdepodobne aj tak dlho spolu nebudete, aj ked moze sa stat ze budete. v oboch pripadoch ti nazory inych mozu byt ukradnute.

Leon1212

Prosím Ťa čo blbneš,veď Japonci maju nepísaný zákon,že muž má byť o 8-10rokov starší,veď ženský organizmus sa 7-8x rychlejšie opotrebuváva ako mužský,preto u nás vidíš ísť/všimni si to/ muža vyholeného,pekne mlado vyzerajuceho a vedľa neho ide ako jeho matka a pritom je to jeho žena osoba vraskavá staro vyzerajuca a pritom je to rovnako stará jeho žena.
Ja mám o 8,5roku mladšiu ženu a vyzera staršie ako ja-dufam,že to nebude čítať. Ale tá 10ročna stupnica je akurát!
Buď kľudná a teš sa jeho už važnwjším uvaham!!! V sexe to spravíte neskôr Viagrou,alebo Cialisom,ja mám 55 a sex máme 2x v týždni.
Poznám profesora,čo si vzal študentku,maju 2deti a su šťastní!!!
S.r na ľudí,čo povedia,môžu Ti vyskočiť na chrbat,je to v poriadku!!!

capricorn

mas problem,o 2-3 roky ta to prestane bavyt,zistis ze si si poriadne nic neuzila za mladi a skonci to :) ako furt v takych pripadoch :) stavim 100 eur nato :)

Magy

nemas problem. problem maju ludia okolo vas s ich predsudkami.
ty si ries svoje problemy a nie problemy okolia. a tvojim problemom bude len problem vo vztahu k dotycnemu. nic ine.
je to dost zrozumitelne?