Len 2m stvorcove

Príspevok v téme: Len 2m stvorcove
zewa

Nedavno mi jedna pani pri rozhovore povedala, ze ona v zivote na vsetko uz kasle, ze aj tak kazdy dostane svoje 2 mestre stvorcove pod zemou. Kazdy rovnako bez ohladu na postavenie, vzdelanie, ci peniaze(ok, tak niekto mozno dostane 4m stvorcove). A vlastne ma pravdu. A ja teraz premyslam, na co mam vlastne zit. Ked aj tak vsetci takto skoncime. Rovnako. Mam zas depku? Ci co..

zewa

Hm, po rokoch to vidim podobne, ale predsa inak :)
Objat niekoho je strasne uzasna vec :)
Pomohlo mi nezit len pre seba. A este psychoterapia.
Vsetko sa da vyriesit. Vsetko. (A samovrazdu ako riesenie neuznavam)

Anjelik 1805

Zewa...nie je to len o objímaní najbližších, ale aj o iných veciach, s ktorých sa môžeš tešiť a užívať si ich teraz kým sa dá. Budeš to všetko vnímať inak ako ten kto na to vôbec nemyslí, vieš? A áno, objímanie je jedna vec z milióna, ktoré môžeš robiť. Je to len na tebe, čo si vyberieš, ako zaženieš bolesť a strach vieš? Ale vidím, že nie si duchovne vyspelá, takže to berieš na ľahkú váhu, moje a iných slová.
A nie, nie som zo Žiliny :D

Anjelik 1805

Zewa, vidím že aj keď ti ľudia radia, tak im nenaslúchaš...viem, je to ťažké teraz pre teba, ale sama sebe si rozumieš najviac, to je jasné. Nik iný ti nikdy rozumieť dokonale nebude, ale keďže si na toto všetko došla veľmi skoro, máš čas napraviť mnoho vecí, správať sa inak k ostatným, napr.k rodičom, byť s rodičmi najviac ako vieš, s kamarátkami, súrodencami a pod.
Nie je dobré sa zaoberať s tým, že raz to príde, tak to áno, raz určite, ale je lepšie sa sústrediť na milovanie najbližších, na to sa sústreď najviac, pretože ti neostane na to síl, ak budeš myslieť na tie svoje "2m štvorcové"... Viem, že to teraz nevyzerá ružovo, že si myslíš, že všetko stratilo svoju hodnotu, zmysel života sa ti niekam inam podel, no nezúfaj, teraz si tu, dokáž svetu a všetkým čo je v tebe, miluj, usmievaj sa a ŽI :-)

zewa

Túžbu po vedomostiach mám, aj ju napĺňam. Tade cesta nevedie. Lebo sprostá nie som. Ferotaraba, mám pocit, že mi nerozumies.

ferotaraba

asi by si na zaciatok mala prestat pocuvat takuto hlupu pani - ktora zjavne zije v inom svete, a preto sa jej tento zda byt zbytocny (rozumej v dvojdimenzionalnom svete = 2-4 m2, a nie ako my v 3D svete = 2-4 kubiky).
nehovorim, ze na vsetko, ale postacia vedomosti, a tuzba po vedomostiach - ked clovek zo seba vybije tu sprostotu, a zisti, ze svet sa riadi urcitymi pravidlami a zakonmi, prestane sa citit ako babka, ktorou machaju iny, zacne zit svoj zivot a svet okolo seba pretvarat do ako tak znesitelnej podoby

zewa

Mne je jedno, ze tu chut ma okrem mna vela ludi. Mna trapi, ze ju mam ja. Potrebujem seba poriesit. Ini su mi momentalne ukradnuti. Sry. Vcera som sa opila. To bol moment, kedy som sa necitila zle. Ale to je cesta len z blata do kaluze. Bavit sa. Ale ako? Ako sa bavite vy?