Strojček na zuby Bratislava

Príspevok v téme: Strojček na zuby Bratislava
nitrak

Zdravim. Chcel by som sa spytat ci niekto nema skusenost s nejakou kvalitnou ortodonciou v Bratislave. Taku kde nechcu len natahovat co najdlhsie nosenie strojceka aby zarobili viac penazi, ale aby sa snazili pomoct. Mam totiz uz 26 rokov a predsa sa mi to nechce nosit 4 roky. V mladosti som uz nosil strojcek no dali mi ho dole a predkus sa mi vratil.

Kiara2

Mne by sa predkus tiež vratil späť po tom ako mi dali dolu strojček pred 8 rokmi. Odvtedy musim nosiť strojček na noc. Ak si ho týžden nedam citim ako sa mi zuby vracaju späť. Takže asi do konca života si to budem davať na noc.

nitrak1

Diky za odpoved .... mmm to by bola tiez moznost asi aj idealna. Ale mne by nevadil ani normalny co je vidiet. Sak zas si mozem zo seba robit srandu ako na zakladke :) noooo vies ja som bol cely rad ze mi ho daju dole potom mi dali na noc nooo ten nevydrzal v ustach do ziadneho rana, a celkom som rad ze som ho vytahoval dolamany z postele, ako by som ho musel vytahovat zo seba, keby ho prehltnem. A aky mas nazor na ten inkognito ? Lebo cital som selico a boli tam aj tae veci ze problem s recou ked ho tam mas a podobne. A ceny su ake v porovnani s klasickym ? A ako sa vola ta ambulancia kedze nie som z bratislavy iba tu pracujem

Maja5556

Ja som velmi spokojna na Heydukovej, ale ja mam vntorny strojcek a sama som sa rozhodla mat ho dlhsie, aby sa mi to nevratilo.Uz po roku sa mi zuby vyrovnali. Mam 25 a nemohla som si dovolit,aby mi ho bolo vidno. Cena bola garantovana, mam strojcek incognito, moj doktor ten strojcek na Slovensku zacal robit prvy,neviem ci to robia dalsi, chodim teraz priemerne za dva mesiace na kontrolu, uzby su uz tam kde som chcela.