Anorexia

[zruseny19]

takze si si ten metabolizmus uz pokazila. musis naplanovat pekny a zdravy a hlavne pravidelny jedalnicek, a tie kila pojdu dole, .. odporucam este bylinne caje pit. nesmies tak malo jest, to je najhorsie co si mozes urobit.

lienka182

pred rokom som bola schopna zjest za cely den jeden nizkotucny jogurt. Vysledky sa dostavili rychlo... V januari som vazila 62 kil a v maji 48 bola som spokojna a pomaly som jedla trosku viac.. a ani neviem ako jedla som normalne, zdravo... Lenze pomaly som zacala priberat a teraz po roku mam 51 namiesto 48. Nie je to vela co chcem schudnut, ale ako to dosiahnut, ked aj tak sa neprejedam a vaha nejde dole??

mrska

ahoj lienka...presne ako píše fruttia...nemáš nadváhu,a hlavne jedz lebo telo si od hladovania začne robiť zásoby....tak jedz málo a 5x denne,večeraj zeleninku a nejaké bielkoviny...a cvičenie ale také nornálne nikomu neublížilo všetko s rozumom,lebo sa dostaneš na velmi zlú cestu....ver mi viem o čom hovorím...

držím palce....

[zruseny19]

rozhodne nie. nemas nadvahu, tak ak si nechces pokazit metabolizmus tak prejdi na zdravu stravu a cvic primerane, tych par kil z teba zmizne ani nezbadas ako..