Problém?

Príspevok v téme: Problém?
Durinko

Dobrý den,prosím vás chcel by som sa spýtať na pár otázok ,resp odborníka,ktorý by vedel ,čo može byť zatím..Takže začnem.
Ide oto že mám priatelku z ktorou som spal asi 4x bez a 1x sme použivali Escapele ,keby čosi. ,nikdy som sa do nej nespravil čoho som si istý...Báli sme sa ,lebo mala dostať svoje dni ,už pred 5 dnamy..A nič,no včera ked som ju ,,prstoval,, tak som si všimol ,že mam na prstoch krv,nepoškriabal som ju ani nič,mali sme pocit,že by ich mala dostat,no nedostala(kusok tiekla)..Resp ,často ju bolieva brucho a býva jej zle ?Moze byt tehotná?..PS:Možu jej meškať aj z toho ,že by bola nachladnuta ?..
PSS:Je možne aby dievča bolo tehotne po krámoch ?Aj ked s nikým nespala ?..
Dakujem.

AdamKrt

Clovece a co ste padli obaja z visne ? Ak nechces deti, nesexuj bez ochrany. Ked sa potrebujes chranit, pouzivaj PRIMERANU ochranu - guma, pharmatex, HAK.

Escapele tableta je NUDZOVA antikoncepcia, ked sa nieco NAHODNE prihodi. JE TO OBROVSKE HORMONALNE SVINSTVO !!! To sa neberie len tak, ze idete si zasexovat a tak si to date. Jej to narusi menstruacny cyklus i vsetky hormony.
---------------
K teme - ked si nie si isty, ci je tehotna, kupte si testy v lekarni. Bolesti moze mat pri, ci pred menstruaciou, to byva bezne. Tiez by to vsak mohlo byt, ci nema gynekologicke problemy. Naviac, ak si dala Escapele, tak ju to rozhodilo urcite.

Cize test a pripadne smer gynda...