Slepák?

Príspevok v téme: Slepák?
vilpa

Zdravím,
mám problém a potreboval by som poradiť.
Takže poviem vám všetko pekne po poriadku.

Nedeľa:
Rozhodol som sa cvičiť. Zobral som činky zaťažil som ich a poďho. Potom brušáky, kliky,...
Medzitým sa doma upiekol krémeš. Voňajúci, no strašne tlstý. (250g masla, mlieko, vajcia, puding) proste kalorická bomba. Prejedol som sa ho.
Vysadol som na bicykel a poďho 1 hod. cyklotúra. Večer som bol strašne vyčerpaný, ale nevedel som spať. Bolo mi zle z krémešov, priam na vracanie.

Pondelok:
Prvý deň školy. Ráno som bol trošku unavený.(z nespania )a bolo mi ešte ťažko. (z krémešov) . Svalovica na bruchu a rukách z cvičenia.
Do obeda idem hrať so spolužiakom tenis.
Po hodine tenisu sa dovlečiem domov, a ledva držím otvorené oči.
Za chvíľku meriam teplotu - 38,1
teplota večer - 39
Ibalgin teplotu znížil, ale v noci mi bolo ešte stále ťažko.

Utorok:
Teploty cez deň sú okolo 38 inak všetko v pohode. Chuť do jedla už druhý deň nemám. ( i keď ťažoba už odchádza).
Túto noc spím dobre.

Streda:
Všetko prešlo. Cítim sa ako vymenený. A tak nasledovala návšteva pani doktorky. A tu to prišlo.
Prehmatávala mi brucho. Nikde nič, ale keď mi prišla do podbruška, tak som jemne ale úplne jemne zacítil jemnučkú bolesť.
Povedala, že by to mohol bvyť slepák, a že ak ma tam bude pichať, tak že mám ísť na chirurgiu. A tu je problém. Mám obrovský strach z nemocníc. Neviem si predstaviť, že by som tam mal spať.

A keď som si doma prehmatával brucho, tak ma zabolelo takou pichľavou bolesťou nielen na prevej strane, ale aj na ľavej. A tak sa chcem opýtať,čo to podľa vás môže byť? Nemohol by to byť pruh z cvičenia? Alebo je to slepák?

Veľká vďaka.

kolacik14

Na wc si odvtedy bol? Slepak to asi nebude, mne detská lekárka povedala, že pri slepaku je to taka bolesť že nevieš pomaly ani chodiť, a vraj grcias. Ale na tvojom mieste si radšej pogooglim príznaky a ak by ťa to fakt bolelo, jie len ked sa tam stlacas, chod radšej na pohotovosť, lepšie ako umrieť, či?

Carie

No ci je to slepak to mi nezistime. Na to su testy, ktore robia lekari. Mne dali vypit sadru a potom ma zregnenovali. A zistili, ze to slepak bol. Ja som ale mala ine sympromy. Ty si mal asi len nejaku slabu chripku, nemyslim, ze horucka suvisela so slepakom. Pokial ta to brucho samo o sebe neboli a nepicha, tak sa na to vykasli a neries to. Co ma prist, pride.