Mám 20 a foter mi dava pusu na usta

vinea

Lili-put....vek je predsa len číslo :)
A zas ja som vek netušila a ani neriešila a mám Mateho aj pana d veľmi rada :)

vinea

Neviem....dnešný svet (a ľudia v ňom) sú už akýsi divní skazení, vo všetkom hneď vidia pomaly pedofíliu zoofíliu oidipovský komplex znásilnenia podvody vraždy atd atd)

Mária, neviem, v akej rodine si vyrastala, aké zvyky pomery vzťahy v nej máte, udržiavate...aký si mala príklad v rodičoch, v ostatnom príbuzenstve, akou ste si oporou, ako si bola vychovávaná, aké city k sebe navzájom prechovávate :) No ja som mala nádhernú rodinu a tým myslím aj tú širšiu a u nás sú vrúcne vzťahy a podobne....takže keď sú sviatky tak jasné, že sú normálne bozky na ústa, silné objatia, vrúcne stisky :) A to aj keď sa stretneme pri rôznych návštevách...lebo je to vrúcne spontánne, vychádza to zo srdca. A jasné, že niekto niekoho viac môže a iného zas až tak nie. Tam je to potom len o tom bozku na líce, podanie si ruky..
No neviem, veď tých sviatkov do roka nebýva neviem koľko :) Zas keby tam bolo iné (obťažovanie obchytávanie pokusy o intimitu či nebodaj o znásilnenie), tak jasné.....okamžite konaj, ohlás, rieš to..
No takto?? Skôr si myslím, že u Teba je to ešte otázka veku....možno, keď budeš sama staršia, už budeš mať raz vlastné deti, rodinu a podobne...potom Ti bude všetko oveľa vzácnejšie cennejšie a aj tieto "prejavy" rodičovskej lásky náklonnosti budeš vnímať trošku inak.
No ak Ti to až tak veľmi vadí prekáža, tak to ocinovi v pokoji povedz, vysvetli, ako to Ty vnímaš vidíš :) Vieš....aj keď máš "už" dvadsať, tak on v Tebe stále môže vidieť to malé dievčatko v sukienke v copíkoch s rozbitým kolenom :) Proste si jeho dieťa princeznička, má Ťa rád a asi aj takto Ti to chce dať najavo....v čase menín, narodením....však si predsa aj jeho súčasťou :)

bebee

tak mu povedz, ze ocko, som uz velka, takze by bolo vhodnejsie, keby si mi daval pusu na lica.. mne by to napr. nevadilo, ked sa stretavam s kamaratmi-muzmi, tak si davame tiez pusu na pusu, ocino mi dava pusu na lica, vzislo to tak automaticky, ale tiez ma ako decko pusinkoval na pery a celo:-)

mate59

maria, mám dcéru, ktorá má 30 rokov a je vydatá,pri gratulácii a pod. jej dávam bozk na obe líca, na pery som ju bozkal ako malé decko,ale ona mi dnes niekedy dá bozk na pery,je to spontánne,pre mňa to nie je nič nenormálne,ale nikdy by som si to nevynucoval,ale velmi rád ju objímem a dlho priviniem.Vnúčatá ma bozkajú na pery.
Ak ti to nevyhovuje, povedz to otcovi,ak je normálny,tak to zoberie.

Magy

maria12345 - tu si budes musiet poriadok spravit sama. asertivitou. dat jasne a dorazne, avsak dostatocne slusne najavo, ze si to takto NEZELAS a je ti to velmi neprijemne.
si plnoleta a nie 5rocne decko, mas svoje prava. tak ich vyuzi.