Za chvíľu budem holohlavá..

Príspevok v téme: Za chvíľu budem holohlavá..
dasky

Prosím poraďte mi, už som zúfalá. Pred mesiacom mi začali nenormálne padať vlasky, svrbela ma pokožka hlavy. Tak som zašla ku kožnej, no ona bez toho čo by mi len pozrela na hlavu - predpísala mi šampón Kertyol P.S.O a vodičku Alpicort. Výsledky z krvi mám ok, štítna taktiež.. Je pravda že v máji som prežívala veľký stres - môže sa teraz takto prejavovať? Máte niekto skúsenosti s tým šampónom a Alpicortom ? Skutočne nechcem byť v 22 holohlavá, začína mi to dosť ničiť psychiku :(

GoFruit

Ako sa stravujes?
Mozno by pomohol prechod na zivu stravu teda vitarianstvo. Alebo minimálne veganstvo. Podla mna ak vylucis zo stravy vsetko zivocisne uz moze nastat zlepsenie. Prestat treba aj s priemyselnymi polotovarmi. Jest co najviac ovozelu. Dbat na kvalitny spanok pohyb a vela slnka. Doplnit jod ktoreho ma kazdy nedostatok zinok a magnezium. Jest vela zelenych listov ako salatov redkovych listov zihlavy a pupavy. Odstavovat mrkvu a uhorky a spravit si riadnu antiparazitnu kuru. Recistit sa. Mozno by aj post pomohol.

majus laska

ahojte teraz citam vasu diskusiu a ja mam tie iste problemy. uz som zufala . pisala som sem viackrat nikto mi nic neporadil. teraz rozmyslam nad tou HK diane ale bojim sa kedze mam cysty na prsnikoch ci mi to nemoze vyvolat nador? alpicort nepomohol ani mne vyhodila som mnozstvo penazi na vsetky mozne sampony vodicky vitaminy a nic. vysledky krvi ok, aj stitna zlaza. este som chodila na injekcie priamo do vlasovej pokozky, co bolelo jak slak .. a zaplatila som za to 300 eur a namiesto toho aby mi vlasy zacali rast alebo zosilneli ako tvrdila kozna lekarka, tak sa stal presny opak vypadavaju mi viac a tam kde mi pichla .. tam mi vlas vypadol.. takze som si asi zaplatila za to aby som bola takmer holohlava. ide mi to na psychiku tak ze uz sa obavam najhorsie. uz ani von nemozem ist bez toho aby som sa nehanbila. ak niekto nieco vie poradit. prosim oradu..

dasky

Fero M.

tak to máš pravdu, ja som prišla za kožnou - ona mi ani nepozrela na pokožku hlavy, len mi hneď predpísala Alpicort a Kertyol.. To že som za to vydrbala 20 eur ma už "nemuselo" trápiť, veď čo človek neurobí zo zúfalstva.. Zatiaľ mi to vôbec nepomáha a ja svoje vlasy zbieram po celom byte

pluska

sann

HP ti urobi aj gynekolog. ja som sprvu sla za nim, ci to nemoze byt z prvej HAk co som uzivala, urobil mi HP raz dva, vysledok - vsetko v poriadku. napriek tomu som hak (prvu) vysadila, rok bola bez uzivania ale na vlasy to nemalo vplyv. padali stale a rovnako. medzicasom ma gynekolog odporucil ku koznej, ta mi vzala krv - vysledky v poriadku. naordinovala alpicort, - po pol roku - ziadna zmena, vlasy padali rovnako. poslala ma na endokrinologiu - vysledky v poriadku. Tak kozna pristupila k rieseniu HAK Diane 35, ktora mi konecne zabrala po tych x rokoch trapenia s vlasmi...uvidime dokedy a ako bude po vysadeni, ale to je otazka dlhsej buducnosti

Fero M.

dneska už nemáš normálnu kožnu. Prídeš tam, zasypete ťa letákmi od firiem, ktoré jej platia lyžovačku v Alpách a vyber si.
Bol som s tým istým problem, tak to hned zhodnotila ako genetiku a odchod von... klasika

RNG

Nechapem, preco neprejdete na nehormonalne kontrakoncepcne prostriedky Rozne peny a jelly velmi ucinne posobia spermicidne a neznicia vam hormonalne hladiny v tele. Ich absorbcia je minimalna a za par hodin su z tela uplne von, bez skodlivych zmien hormonalnych hladin.

Serapentium

alpicort obsahuje kortikoidy, ktore ti mozno pomozu, kym ho budes uzivat, ale neda sa brat dlhodobo, tym padom padanie vlasov opat zacne ako predtym. No kludne to skus. Ja to neodporucam.

dasky

No ja dám tomu Alpicortu šancu a uvidíme. Inak už aj nad hennou som rozmýšlala, ževraj upravuje pokožku hlavy a taktiež je dobrá pri vypadávaní.. len ja mám teraz strach dať čokoľvek na hlavu, aby som neprišla aj o tie posledné vlasy čo mi ostali

Serapentium

alpicort nepomaha. mam to odskusane. mne pomohla henna, strava, zihlavova voda za 1,5 eur (masaz hlavy), prirodne sampony Alverde, jemne cesanie, nefenovanie, nezehlenie, nosit rozpustene a umyvat jemne, pravidelne zastrihavat.