Blond, trnava, zosvetlovanie..

Príspevok v téme: Blond, trnava, zosvetlovanie..
xymena

Cawte. Poradte slečny co máte blond ako dosiahnut akým postupom blond aké farby zosvetlovace peroxidy čo ste použili aby ste dosihali platinu ? Chcem mať blond tak som si zatial kúpila do Balea ten zosvetlujuci sprej ten mi to z tmavo hnedej už vyťahal na peknú svetlú orieškovo hnedú niekde už taký zlatý blond, len už to asi viac nedokáže lebo už týždeň nebadám zosvetlenie. Preto hľadám nejaké rady ako ste postupovali vy? A ktorý šampon proti žltému nádychu je dobrý? O mesiac pojdem do trnavy tak ak náhodou by ste vedeli poradiť nejakú kadernicku ktorá vie spolahlivo odfarbiť vlasy na blond a nebolo tak strašne drahé... dakujem

Carie

jdsrd: a ako casto to zosvetlujes? Nevyzera to blbo, ked to zacne vyrastat, ze pri koreni mas tmave a zvysok svetle?

Mrska Silvuska

...podla toho, ake mas dlhe vlasy, neviem ti presne povedat. podla mna draha nie je. ale kazdy mame inu "mierku"...

Carie

baby co mate tmave obocie, nejak si farbite aj to? Ja som prirodzena brunetka a rozmyslam skusit blond, ale moje tmave obocie na to bude ako past na oko. Jak to zosvetlit?

Mrska Silvuska

...ahoj...na hlavnej ulici, ako je restika wetzlerov dom, na poschodi je kadernictvo, kozmetika, masaze a pod.(ahava - dufa, ze to nikto neberie ako reklamu), dve kadernicky. Dominika je ta prava)))
Mozes si tam aj kupit sampon na blond/platina, aby nezltli.

A co znamena - nebolo drahe? To je aka cena podla teba?