Ako to je s tou pritazlivostou?

Príspevok v téme: Ako to je s tou pritazlivostou?
broken

Mam takmer 20 rokov ale som maximalne frustrovana. Nikdy som nemala pocit ze som pekna ba naopak. A vzdy ked ma zaujimal nejaky chalan, bolo to na zaklade tej prvotnej pritazlivosti ktoru som ku nemu citila. A dosial ani RAZ za cely moj zivot mi to s takou osobou nevyslo. Tj, este som vztah nemala.
Ano, bolo par zaujemcov, ale tch by som mohla spocitat na prstoch jednej ruky, ale nedokazala som sa nikdy odtrhnut od toho ze pre mna su len kamarati a nic som k nim necitila najma preto(a tu pritazlivost uz vobec nie). Mozno mi poviete ze si z toho nic nemam robit nemam sa tym zaoberat, ale naozaj sa to neda lebo v kombinacii s tym ze si myslim ze nie som nejaka krasavica to nici, niekedy viac, niekedy menej.povedaloi by ste mozno ze som povrchna a riesim malichernosti ale neviete ake to je..ked sa do niekoho zalubite a nakoniec zistite, ze on vas vlastne nikdy nemal za nic extra a ze on vlastne ma srdce a oci pre inu.

broken

Dakujem vam vsetkym za reakcie, povzbudili ste ma..:)
Sunnik mas pravdu, dakujem aj tebe, budem sa snazit, snad sa budem citit lepsie:)

Teresita

poznam dve zeny, jedna ma 25 a ta druha asi 23. este nemaju ani chalana..samozrejme uz mali, ale nikdy nic vazne. A sú aj horsie prípady, ale na to najlepšie sa čaké dlho...tajže nestrácaj nádej, že ta nikto nechce. Budú ťa chcieť viac, keď budeš sebavedomá. To najlepšie príjde, keď to nebudeš čakať...

Sunnik

Zlatko, skus na sebe menit veci ,ktore sa ti nepacia. Daj si to ako dlhodoby plan, ale nerob to preto lebo si skareda a musis to zmenit. To je hlupost, nikto nie je skaredy. Rob to preto, lebo sa mas rada, a dostala si do daru samu seba a svoje telo ktore si treba vazit. Preto si ho vaz, takymto sposobom. Sebazdokonalovanim :)

beskyd

sak ja nehovorim ze neexistuju aj ine, ja len poukazujem na selektivne moralizovanie tak typicke pre chlapov aj zeny.

Allenkaaaaaa

beskyd, nastastie existuju aj ine zeny ;) Sama mam kamosky, ktore sice nie su prave zlatokopky, ale prirodzene ocakavaju od chlapa, ze bude vsetko platit, vsetko im kupi a vsade ich odvezie. Ale ako pisem, existuju aj tie druhe :) nastastie

beskyd

uplne najradsej mam zenske nazory ze chlapi su povrchni a vyberaju si na zaklade fyzickej krasy ale ze zenske su malomestiacke zlatokopky je uz zrejme v poriadku.. kedze to sa zo strany tychto spravodlivych moralistiek moc nespomina:) zlate, ..take ludske:)

vinea

Myslím, že práve sem sa hodí to, čo si spomínam z Exupéryho Malého princa, kde sa hovorí niečo takéto: "Človek za život stretne tisícky ľudí a nevie nájsť toho pravého. A potom zrazu príde deň, keď ho stretne. Je to niečo medzi nebom a zemou. Ale vtedy, keď človek veľmi chce toho pravého nájsť, nejde to. Je to náhoda, zázrak. Nie každý má to šťastie". :) ;)

Carie

Nie si povrchna, to chlapi su povrchni ked si vacsina z nich vybera len na zaklade fyzickej krasy. Tym nechcem povedat, ze dievca co nevyzera jak modelka z katalogu nema sancu zaujat, pacit sa a mat pekny vztah. Pekne to povedala moja sesternica, ze kedze sa ona sama nepovazuje za peknu, tak ked o nu ma nejaky chlapec zaujem, aspon vie, ze ju naozaj lubi a nechce ju len pre velke prsia ci peknu tvaricku. Dnes je vydata a ma dieta, vydavala sa v tridsiatke. A urcite nie je skareda, je to obycajne celkom pekne dievca, akurat nie modelka. Rovnako ako ja a vacsina bab. Si este mlada, nemusis moc riesit ze doteraz ti, co sa pacili tebe si ich nejako neoslovila a naopak, ti co mali zaujem neoslovili teba. To tak v zivote chodi. Raz stretnes toho, s kym si budete sympaticki navzajom.

Adka56

Hmmm, ťažko sa radí v takejto situácii. Príťažlivosť je určite doležitá a má svoje miesto hlavne v začiatkoch vzťahu, kedy dvaja mladí ľudia nemožu poznať svoje povahové črty a pod. Vtedy musí prebehnúť tá spomínaná "iskra".Ale zas tá príťažlivosť je relatívny pojem. To, čo je pre jedného príťažlivé, pre druhého nemusí byť a naopak. Tým so chcela povedať, že pre každého sa na tomto svete najde spriaznená duša.Doležitejšie je to, ako sa cítiš ty sama, pretože tak ťa vnímajú aj ostatní. Ak sa cítiš nepríťažlivá, čo znižuje tvoje sebavedomie, je pravdepodobné, že rovnako posobíš aj na ostatných. Skús na sebe hľadať to pekné ( čoho máš určite veľa, len si to neuvedomuješ), zameraj sa na to a zabudni na svoje nedostatky. Veď kto z nás by na sebe niečo nezmenil? Máš len 20, to je skvelý vek, ešte si nič nepremeškala, všetko máš pred sebou....aj lásku :-) Ja som svojho priateľa spoznala, keď som mala 21, predtým som bola na tom podobne ako ty, až než neprišiel do mojho života on, a denne mi dokazuje, že ma miluje aj s mojimi nedostatkami...a spolu sme už 6 rokov :-)Hlavu hore, netlač na pílu, čo má prísť príde...užívaj si život, mladosť :-) Verím, že o pár rokov sa nad týmto problémom len pousmeješ.....