Špirála na krátke a riedke riasy

Tusan

matka23 - to co robis, je cista reklama :) To realash.sk je asi taky podvodny web, akym boli v minulosti weby predavajuce predrazene bieliace pero na zuby White smile, alebo neskor produkty acai berry a podobne nizkonakladove svinstva. Ich postup je vzdy rovnaky: vytvoria nizkonakladovy web, kde nikde nefiguruju obchodne podmienky, ani udaje o predajcovi, predavaju po celej europe za premrstene ceny, maju masívnu reklamnu kampan hlavne na weboch, kde casto zabludia ludia s nizsim IQ, ktori kupia vsetko a veria vymyslenym "skusenostiam" vymyslenych ludi, nikdy neodpovedaju na maily, ani neprijimaju ziadne reklamacie, na ich weboch nenajdes telefonne cislo, cez umelo vytvorene youtube kontá pridavaju odkazy (SPAMY) na svoj obchod, pridavaju taketo reklamne prispevky do kazdej diskusie o podobnych prouktoch, ktoru na nete najdu, a pod... :) je to mašinéria na tahanie peniazi z ludi, ktori naletia vsetkemu...tie produkty sa robia v Cine za mozno 20 centov za kus, obal urobia za 15 centov a predaju to za 40 eur.........a hlupy clovek to kupi a nema to ako reklamovat... :)

Radca125

Magnolia, preboha to snad nemyslis vazne! Liecivo, ktoreho vedlajsi ucinok je rast mihalnic? Vies o tom, ze je to zakazane? Co ak v neskorsom veku ta nestastnica dostane zeleny zakal a nezaberu jej ocne kvapky, lebo ziska rezistenciu kvoli nezmyselnemu pouzivaniu a tym padom oslepne? Stoji to za to? Na trhu je dostatok na to urcenych pripravkov bez vedlajsich ucinkov. Zdravie ma clovek len jedno paneboze!

magnólia

Baby ak máte záujem, viem Vám zaslať vodičku na podporu rastu mihalníc, do 4 týždňov budú vyzerať ako nalepené umelé :D Sú to očné kvapky, ktorých vedľajší účinok je rast rias. Bližšie info emailom.

essterka

veľmi dobrá je špirálka pupa diva s lashes maxi volume alta definizione riasy pekne oddelí a vyzerajú potom husto a dlho, a tiež tie kliešte na riasy sú fajn.
Ja chcem ale skúsiť aj sérum na rast FamousLash, tak som zvedavá čo to spraví.

stara svokra

mne sa osvedcilo vzdy pred nanasanim spiraly noznicky na mihalnice, par krat nimi prebehnem riasy aby boli pekne vytocene a rovnomerne vedla seba, potom davam spiralu a riasy nevyzeraju ani zlepene, ale kratko, praveze este dlhsie...spiralu mam loreal mega volume collagene, celkom dobra, ale neviem porovnat s inymi, mne na vybere spiraly ani tak nezalezi, hlavne aby nelepila riasy, a tato nelepi, ku vsetkemu ostatnemu mi pomohli tie noznicky