Spravila som asi chybu,ale sekla som s antikou a teraz nemám menzes,čo robiť ?

Príspevok v téme: Spravila som asi chybu,ale sekla som s antikou a teraz nemám menzes,čo robiť ?
macik

dobry den,
brala som prvykrat v zivote antiku a sekla som s tym po 10 dnoch,lebo mi skodila,gynekologovi som to nepovedala,svojvolne som si to vysadila,mala som mat menzes uz pred 5 dnami a nemam nič ..a neviem,co mam teraz robit,ako ju privolať ?:(poradte mi nieco ..
mam bolesti ,skor taku pichlavu bolest v podbrusku,najma rano,inak mi nic nie je ..a mam chute,nic viac ..
co robit ?ako ho mam privolat ?je normalne ,ak vobec nedostanem az o mesiac ?alebo čo ?prosim poradte

macik

ale menzes mi nemusi prist ani z antiky ..a zo stresov ..ňteraz som mala blbe obdobie,tak dufam,ze to je len toto
a dalsia vec,priatel stale vravi,ze on nic nespravil,ze na 100% sa nic nestalo,preco by som sa mala obavat .tak potom nechápem

arriva

Prvý priznak tehotenstva je, že nepride menzes. Čo ocakavas, zvony? Sprav si test. Dávať si pozor, to nazývat ochranou ...

macik

docitala som sa na portali jednom o zdravi,nie tomto,ze ak do tyzdna nedostanem menzes odkedy mal prist,musim ist na tu injekciu,lebo moze sa mi nieco stat ..nechápem ..

macik

arriva ..no menzes podla toho,co som mala naposledy,som si normalne odratala 28 dni..
a mala som dostat pred par dnami už ..
od vysadenia antiky som prakticky uff .ked to tak spocitam -tretí tyzden presne ..
na gyndu-moj gynekolog je teraz odcestovany v parizi na jednej stazi..cize nemozem ist a ani by som nesla,lebo chcem este pockat ..
ochranu sme nepouzili pri sexe,ale nemyslim si,ze som tehotna,nemam take priznaky..a on si daval velky pozor,ale sanca minimalna tu je asi vzdy..
no skor si myslim,ze mi blbne menzes kvoli tej antike,resp jej vysadeniu ..

neviete teda niekto nejake triky,ako ho dostat,co najskor ?

arriva

Ako vieš kedy si mala dostať menzes, ked si vysadila antiku? Používala si pri sexe ochranu? Ak nie, asi si tehotná. V každom pripade chod na gyndu.

macik

lenže zase ..sa bojím celkom aj,ci som nie je nahodou tehotna..o to ide tiez ..
preto celkom aj stresujem ..
a nechcem chodit na vyvolavacku ,lebo viem,ze je to otrasne svinstvo,ale no vyvola to ten menzes,
ale ja neviem baby,kolko moze meskat ??najviac ?ked som zjedna LEN tak malo tych tabletiek ??

a ake mate skusenosti s vyvolavackou ?bol potom menzes este silnejsi ?bolestivejsi ?alebo uplne normalny ?

Agnes999

No a co po tom menzese tak strasne tuzis? Vsak bud rada, ze to nemas! On urcite skor ci neskor pride, to si bud ista! Nie si prva ani posledna komu meska.

hviezdicka55

Neboj sa, menzes ti pride, len sa nestresuj lebo tym si ho este oddialujes. nechod na ziadnu vyvolavacku, ved este dalsia chemia do tela, radsej si pockaj a daj telu cas.

macik

nezomieram ..dufam,ale ...predsa len ..nie je to prijemne,ked clovek caka na menzes a neprichadza a uz tu mal byt davno :( enchcem ist po injekciu..neviete nejake zarucene metody,ako dostat menzes ,aj bez toho,aby som tam nemusela ist ?viem,ze som si rozhodila cyklus,ale nechcem,aby bol rozhodeny,antiku uz nikdy nechcem brat,ale predsa len,co teraz ??mam bolesti celkom aj ...

Wiki11

Ahoj, ja som nikdy antiku nebrala ale predtym som si precitala ake su nasledky ktorej kolvek ci injekcnej alebo tabletkovej alebo inej. Pri kazdej je to tak ze ked ju vysadis nemusis aj pol roka dostat menzes ale to je samozrejme individualne. Cize jednoznacne sa nemusis coho bat ale svojmu gynekologovi to hned povedz on ti da bud ine alebo vysadi uplne.