Skutočné príbehy po skončení akejkoľvek diety

Iba Katka

Ja som nikdy nevydržala držať diétu dobrovoľné :D

Ale keď som bola chorá, schudla som za týždeň asi 7 kíl. Keď mi bolo dobre, tak som za 3 dni získala svoju pôvodnú váhu, čiže som pribrala asi 2-3 kilá denne.

Nejedením sa nič nevyrieši :)

terkita

zdravím, ja som schudla 8 kg a stačila len zmena jedálnička...najdôležitejšie bolo aby som jedla pravidelne a vynechala vyprážané a sladké. To je celé :D ...išlo to samo a možno aj preto, že som nechcela schudnúť za týždeň 10 kg...pomaly ďalej zájdeš...takže treba byť len trpezlivý...:D

JessicaI

Vyskusala som rozne diety a vzdy som pribrala spat. Najviac som schudla ked som asi 5 tyzdnou jedla iba maso (aj bravcove a oskvarky, slaninu), masove polievky, tvrdy syr, vajcia, ryby. Zeleninu len ktora neobsahovala cukor... vtedy som zhodila 25kg. Asi 2 roky som si to drzala a potom som to nabrala spat. Moja chyba... strasne sa prejedam a jem vela sladkeho, vysmazaneho, kolaciky a tak... Keby som jedla zdravsie vaha by nesla hore.

Lulita

najviac co som kedy schudla bolo cca 9 kg, dalsie 2 roky po schudnuti aj po jedeni vsetkeho a kludne aj prejedani sa, mi vaha ostavala nizka, lenze potom po antidepresivach isla hore a po tehotenstve tiez, potom som este par krat drzala dietu a vzdy schudla 5-7 kg, ale nepoznam mieru, niekedy proste zjem keksy, nutely, 2 rozky a je to spat a nechce sa mi cvicit

matulienka

schudla som takmer 20 kg a rok si to držím bez nejakého obmedzovania. Diéty sú hlúposť, nikdy dobre nedopadnú. Treba sa pravidelne a zdravo stravovať, vynechať sladké a tučné jedlá, pridať veľa zeleniny a ono sa z toho stane životný štýl. Riadila som sa stránkou -odkaz odstránený-. Odporúčam preštudovať mirove články a fórum. Človek potrebuje aj trochu odborných vedomostí,aby vedel ako na to.

Marsmeloun

držala vydržala som chvílu a potom setko bolo späť ... preto treba zmeniť životný štýl a nie držať dietu :)