Rodicia sa boja

Príspevok v téme: Rodicia sa boja
bonnie393

dobry den prajem. mam rodicov ktory sa o mna strasne boja az to prehanaju. nepustaju ma nikde vecer a ani ked idem niekde na niekolko dni aj ked to nieje daleko od domova. mam 18 a urcite chapete ze dievca v mojom veku sa chce zabavat nieco zazit byt s kamaratmi aby malo naco vzpominat a nie sediet stale doma medzi styroma stenami. ubija ma to. nedavno som prisla domov o 19:00, von uz bola tma a otec namna aj s mamou vybehli ze kde som bola a ked som im povedala ze som bola s kamaratkou len tak sa prejst po meste tak mi povedal ze nemozem len tak chodit ze tak sa to zacina ze prv idem s kamoskou a potom to skonci zle. neviem sice co presne myslel ale serie ma to (pardon za vyraz). je sice pravda ze som nepovedala ze pridem neskor ale aj tak. a neviem preco mi nezavolal kde som ked sa tak boji. som slusne dievca. nepijem nefajcim a nedrogujem a nikdy som to ani nerobila a rodicia to vedia a nikdy som ani nic take neurobila zeby mali dovod mi neverit alebo bat sa. som s nervami v koncoch a ziadam vas o radu ako im to vysvetlit aby ma chapali. skusala som to uz asi tisic krat a roznymi sposobmi a vzdy sa to skoncilo hadkou. zacinam ich zato nenavidiet. uz nevladzem dalej. pomozte prosim.

doremi

tak to s tymi klucmi nechapem uz vobec. ako to ze 18rocne dospele svojpravne rozumovo vyspele dievca nema kluce od bytu? to uz je prinajmensom divne. neviem ako kto, ale ja som mala vlastne kluce od zakladky.

bonnie393

leela333: ano mam 18 a to preco budem este 3 roky cakat do vysky to nie je podstatne.

pan d.: neviem o com tocis ale chodim na strednu. :)

pan d.

Ale nie:D Ak mas aspon osobitnu, tak vysku na Slovensku zvladnes lavou zadnou:D Mohol by som napisat viac, ale nechcem provokovat.

pan d.

Ona musi este chodit tri roky na pripravku na vysku, aby zvladla aspon bakalara:DDD Najlepsie chodit na konzultacie a pekne zacvakat:D Hodina - tisicka:D

Leela333

Bonnie, nepísala si, že máš 18? Tak ako to myslíš, že budeš ešte 3 roky čakať kým pôjdeš na výšku?

sklamaná

Ja som na tom podobne ako autorka, nepijem, nefajčím, nedrogujem, doma pomôžem, študujem 5.r. medicíny , teda mám 23, ale napriek tomu som v živote nebola na diskotéke, nikdy som nemohla prespať u kamarátky (pretože mám vlastnú posteľ a prečo by som mala niekam chodiť)...Večer môžem byť vonku len do polnoci, ak prídem neskôr hoci len o pár minút, už je oco na okne + neskutočná kázeň, ešte aj na duchovnú obnovu ma nechceli pustiť, nakoniec som si aspoň toto vyprosila, vreckové mi nedávajú, brigádujem, ale len keď sa dá, lebo času mám pomenej. Vždy sa ma pýtajú na presný čas, kedy som čo robila. Kontrola nadovšetko a moje nervy sú už v háji...