Uz ma to s nim zrejme nebavi..

Príspevok v téme: Uz ma to s nim zrejme nebavi..
nezabudka22

s priatelom som kazdu volnu chvilu.... nie, ze by mi to vadilo , ale uz zacinam mat ten pocit,ze ma dusi. ked idem s kamaratkou na kavu,ma milion otazok a chce vsetko vediet, ja som neni skoro vobec ziarliva, no on je extremne ale davam mu najavo ze so mnou zamavat nebude, ze som od neho neni zavisla a on to nemoze zniest... ked sa mu nieco nepaci musim pocuvat jeho ironicke nepriamo urazajuce poznamky na mojich znamych alebo moje kamaratky a obcas aj na mna samu aby ma psychicky zdeptal..co ma vie dost vytocit( mna kludnu povahu)...

jedno viem, ze ma miluje. ale asi je na mne zavisly a ja potrebujem troska viac volnosti a nepotrebujem aby mi behal za zadkom no on to otoci proti mne v zmysle ci su mi prednejsie kamaratky atd a ze ci potrebujem behat kade tade. Ist sa zabavit nebodaj do nejakeho klubu s kamaratkou nehrozi pretoze mi to nestoji za to aby mi vyplakaval, rozchadzal sa so mnou, hadal sa so mnou aj ked vie, ze sa so mnou nerozide. Niekedy mi pride ako psychopat a uz mi zacinaju liezt na nervy take veci ked mi okamzite kazdy den ako sa zobudi vola ci budeme spolu atd. a mnoho ineho. ja mu aboslutne nic nezakazujem. ak sa mi nieco nepaci poviem mu to narovinu a co spravi on je na nom, ale on spravi aj nieco proti svojej voli.. radsej nepojde s kamaratom na kavu kvoli myslienke ze nebude vediet asi 2 hodiny kde som ja.. ak sa nepaci neco jemu tak to je peklo....

na druhej strane mi velmi pomohol a aj pomaha je na neho spolah, nikdy nemeska, uprednostnuje ma pred vsetkymi, je obetavy ale aj tak niesom spokojna :(

jeho ziarlivost a to ze sme nonstop spolu ma nici :( som stastna ked som s kamaratkou raz za mesiac na kave aj to mi za hodinu hned vola ci budeme spolu a uz je nervozy a tak :( hrone ma dusi a nicí ja uz ani neviem ci ho lubim :(

a bojim sa s nim rozist pretoze to nemal kedysi v zivote ruzove casto byva depresivny... bojim sa co by spravil, on by isiel aj cez mrtvoly asi by ma prenasledoval alebo co alebo by si nieco spravil a bojim sa ze by som ostala sama ako prst a po case by mi zacal chybat no cesty spet by uz nebolo... jednoducho ma dusí vo vztahu neviem si predstavit s nim buducnost ale bojim sa toho ako by to bolo bez neho.. ani neviem co mam robit... zrela som na psychiatriu :(

amy55

no skoro v presne rovnakej situacii je moja kamaratka. ma podobneho frajera,ktory na nej neskutocne lipne. chodi ju odprevadzat do skoly kazdy den, ked skonci skolu tak ju čaka pred skolou a idu k nej a su spolu nonstop. ked s nou niekam chceme ist,my baby kamošky,tak ide aj on a tvarí sa cely cas ofucane,ze isla s nami a nechcela byt len s nim,ale aj tak ide s nami (lebo neznesie ked nevie co je s nou)a je cely cas ticho,.a to mohol robit zatial nejake svoje hobby alebo co.dokonca odkedy s nou chodi prestal sa stykat so vsetkymi svojimi kamaratmi,takze uz nema ziadnych a len sa toci okolo nej. no a ziarlivy je teda hodne tiez, nemoze ist nikam,kde je nejaky chalan,lebo uz tropi sceny a urazi sa,dokonca aj na srandovne porno co chcela s nim pozerat ziarlil,ze to sa pozerat nebude. nuz,ja by som k takemu chlapovi nemala ziadnu uctu a respekt..

Magy

nezabudka22 - tak ako ti radia v podstate vsetci. chlapec to nema v hlave podla abecedy a byt s nim len preto, ze ti v minulosti velmi pomohol, lebo to nemal lahke a z dalsich nostalgickych dovodov je cesta do pekla. sama chapes, ze nech spravis cokolvek, jemu neulahodis. ci mu vyhovies, alebo nie, bude stale siarlit, nadavat, urazat, ponizovat. vybijat si komplex (zrejme z tej nie najprijemnejsej minulosti).
pokial sam neuzna, ze ma problem, ktory JE POTREBNE riesit s pomocou odbornika, tak ty nespravis nic. iba sa pri nom znicis a skoncis na AD alebo ako troska.
pokial si presvedcena, ze si vycerpala vsetky moznosti na jeho napravu, zachranu, zmenu ci uvedomenie, ze ma problem, tak utekaj co najdalej.
a to, ze si nieco spravi, ak sa s nim rozides je kravina. ak je niekto natolko slaby a psych. labilny, ze nedokaze chapat zmeny v zivote a to, ze nemozem mat vsetko, ma co si zmysli, ze nemoze vlastnit ineho cloveka ani ho nutit do veci proti jeho voli, tak je nesvojpravny a nemusis sa pre to vobec trapit.

Leela333

oukydouky, ona nie je fajnová, to on je závislý maniak.

Rozíď sa s ním, fakt to ani neodkladaj veď to je teror, čo ti robí. Chlapov je veľa, sama určite neostaneš a časom zbadáš, ako ti je bez neho oveľa lepšie.

Dadula56

Rozid sa s nim co najskor a vybav si zmenu cisla, zmen mailovu adresu a zablokuj vsetky mozne siete typu facebook ak by otravoval. Ak by ta otravoval nadalej da sa to riesit cez policiu, uz ked nou pohrozis mal by sa ukludnit.
Ten posledny odsek, co si napisala snad nemyslis vazne...poznas nejaky ten pribeh zivota so ziarlivym psychopatom?Skutocne nebudes radsej sama nez s takymto chlapom?

nika86

Jasné, že si nevieš predstaviť ako by to bolo bez neho, lebo si to ešte neskúsila... Chvíľu to bude zlé, bude ťa to mrzieť, budeš si vravieť, že to ešte nebolo také zlé, aby ste sa rozišli... Ale úprimne, je to už dosť zlé, podľa toho čo píšeš..

oukydouky

vecne nespokojne, fajnove a nerozhodne zeny.. ked sa stara, tak je zle, ked sa nestara tak je zle, ked ma rad zurky tak je zle, ked rad sedi doma tak je zle, ked je taky alebo hentaky, vzdy jej zacne casom bud liezt na nervy alebo sa "nudi vo vztahu".. stare zlate anti-emancipacne, patriarchalne a polygamne casy

Marsmeloun

len sa na to poriadne priprav .... bude ta urcite po rozchode .... otravovať a možno aj psychicky vydierať .... ( ak so mnou nebudes daco si urobím ...., ) len sa tym nesmies nechať zas uhnať do vzťahu s ním ... vzťah musí byť slobodným rozhodnutím ... 2 ludí ktorí chcu byť spolu :-)

Marsmeloun

omg .... ja byť na tvojom mieste .... rozchod ... kým sa ešte dá ... čím dlhsie s ním budeš bude sa to zhoršovať ..ved si to po sebe prečítaj ... nie si spokojná ... dokonca sa ho chvílami podla mna aj bojís a nebereš za normalneho ... tak načo to naťahovať ??? mužov je vela a byt s niekým len preto aby si nebola sama ... nie je veru bohviečo ..