Ako pokračovať?

Príspevok v téme: Ako pokračovať?
bucket

Pred pár týždňami som sa zoznámil s jedným dievčaťom. Boli sme trochu pripitý takže to ešte v ten večer skončilo bozkávaním. Odvtedy sme boli pár krát vonku (už v triezvom stave) a myslím že si celkom rozumieme a vyzeralo to celkom nádejne. Asi pred týždňom mi povedala že by sme mali spomaliť, že sa moc necíti na vzťah a má bordel v citoch lebo má ešte stále hlave jedného môjho kamaráta, ktorý ju ale odmietol asi 2 mesiace dozadu a medzitým si našiel inú. Odvtedy sme spolu neboli vonku, iba sme sa náhodou stretli v bare a prehodili pár viet a trochu sme si písali na nete.
Otázka znie: čo teraz? Mám sa snažiť a pozývať ju niekam? Alebo ju nechať tak, nech si to v hlave poukladá a ozve sa sama?

Teresita

Choď na nu pomaly. Zeny taketo udalosti vedia vyhodit z miery a niekedy návrat do povodného stavu byva tazky. Bud s nou ked mas cas ale ako kamarat a ked uvidis ze sa z toho pomaly dostava tak jej daj najavo ze mas zaujem. Ale chod na nu opatrne a davaj pozor co vypustis z ust...nieco co by jej pripomenulo jej minuly vztah...