Mozem sa stazovat?

BONZORNO

Na policajta, danoveho pracovnka, uradnikov sa neda stažovat ak si biely. Lebo oni su nadludia, maju psychottesty a ine kodexy. Iba cigan dostane policajta do problemov. Mohol by som o tycch obidvoch čo žiju z naších daní písat cely rok. Na straž

AdamKrt

Protipravne je nahravat niekoho bez jeho suhlasu. Ale neviem, ci neni vynimka na uradne osoby /pokial su v praci/. Pripadne povedat osobe vopred, ze kazdy Tvoj rozhovor je nahravany a mat pritom aj svedka.

Bacha vsak, netreba chodit do krajnosti, lebo jedna vec je mat nahravku, ci uz niekde schovatu a druha vec je, ci bude niekomu platna /to by muselo byt viac kopii a niektore z nich u roznych ludi/, ak rokuje s nejakym hovadom, ktore je schopne vselicoho.

Ad pristup policajta - mam dojem, ze policajtovi sa nechcelo robit. Bude neprijemny na svedka, ten zrusi obvinenie a on to uzavrie ako dokonceny pripad, miesto toho - aby sa snazil to vyriesit. Policajti neriesia vsetko, tak ako sa ma a ako je to vo filmoch. Na kopec pripadov sa vykaslu a uzatvoria to, ze sa nezistilo nic, lebo patrat dalej sa im nechce a maju dalsie pripady. Potom je to uz skor nejaka nahoda, ked sa nieco podari vysetrit u takeho odlozeneho pripadu. Je nemozne pokryt vsetko pri obmedzenych zdrojoch.

Ale urcite sa da stazovat na ministerstve vnutra, alebo nadriadenemu. Da sa vsak predpokladat, ze vacsinou si kryju chrbat...

lost

Ale o tomto nemusi vediet ten, koho nahras, cize mozes urobit kontru :P :D
Samozrejme zodpovedny clovek si starostlivo urobi zalohu, ktoru umiestni na bezpecne miesto, to vieme vsetci, ze ano? ;)

lost

No aj diktafon ma problem,lebo je nelegalne robit si audio ci vizualny ci audiovizualny zaznam bez vedomia dalsieho.

Ved aj Fico sa tohto chytil, ze protipravne spehovali v byte.

Ak by toto nebolo, uz davno by som bol lovec zlodejov bicyklov, zamkol by som ti ho, a kto ho ukradne, natocim ho na kameru (a neskor na slucku, ale to nikomu nehovorte)..

Cize mas smolu, na slovensku smolu..

Mimulus

Ak máte problémy tak si kúpte diktafón alebo si takéto niečo nahrajte na telefón. Nikto to nebude môcť neskôr spochybniť.

otil

Prosim vas kde by som sa mohol ist stazovat na zamestnanca danoveho uradu ktory sa vo svojom sukromnom zivote vyhraza ze ma potopi financne,a co je on danovnik a ja nic on je boh aja nula utopi ma kedy bude chciet,myslim ze aj danovnici maju neaky eticky kodex zamestnanca

oukydouky

tak staznost podat urcite mozes. jedine co neviem je to, ci bude aj niekoho zaujimat, ale to nepisem aby som ta odradil skor by som doporucil sa vzdy ozvat ak nieco nie je v poriadku, pisem to len ako beznu svk realitu