Prvé gynekologické vyšetrenie

Príspevok v téme: Prvé gynekologické vyšetrenie
nikky592

Môžte mi niekto napísať ako to prebieha ? budem mať na sebe nejakú plachtu ? a vyzlečiem sa už v miestnosti kde je sestrička a celý ten rozhovor na začiatku prejde tak že budem "dole bez" alebo sa vyzlieka až tesne pred vyšetrením ? Nestačí keď mi spraví iba sono ? chcem tam totižto ísť kôli nepravidelnej menštruácií

lulu000

ja som bola tiez kvoli nepravidelnej m. a nevysetroval ma. akurat ma poslal na sono ci nemam cisty alebo ine veci a kedze som mala vsetko v poriadku tak mi povedal ze ak sa to nenapravi tak mam prist este v 18tich. antiku mi nepredpisoval kedze si myslel ze sa to casom upravi no neupravilo sa to ale aj tak som pri nom nebola aj ked uz budem mat 19. neboj sa to neni nic hrozne. ja ked som tam prisla tak som dostala blok a som nemohla zo seba dostat ani 1 slovo co neni dobre kedze lekar potrebuje vsetky informacie aby ti vedel pomoct. takze sa neboj a povedz mu presne co ti je :) a skoro som sa mu tam rozrevala :D ale vobec to nebolo hrozne. to zvladnes :) urcite :)

kasandra

katkaaaa- tiež nechápem, prečo by mal byť prúser keď je panna. Vyšetrí ju cez konečník a čo? Veď takmer každá čo išla prvykrát si myslím, že bola ešte panna. Síce záleží v akom veku ktorá ide.

Nela41

Ale nie je to prúser, keď si panna vyšetrí ťa cez konečník (aj keď to znie všelijako nemusíš sa obávať ani to neucítiš a už bude von).

lorinnes

Neviem ci to chodi vsade rovnako ale co mam skusenosti ja tak..prides dovnutra sestricka ti vypise kartu aj vsetko povies jej aky mas problem a ona ti bud povie ze sa mas vyzliect v takej kabinke alebo nie. Ak ides kvoli nepravidelnej m. je mozne ze sa vyzliekat nemusis. Ak mas vsak 18 asi hej lebo robi sa prehliadka. Vyzlecies sa, ides do miestnosti kde je doktor..dole bez..cize je lepsie mat saty suknu alebo tak. Tam si sadnes on sa s tebou porozprava, potom ta vysetri..fakt to neni nic hrozne..trva to tak 5 minut dokopy vsetko. Ak si panna tak neviem ako to chodi ale ked nie si tak ti tam da taku dlhu vec a zvnutra prezrie organy ci je vsetko OK.