Zvláštny výrastok pri análnom otvore

Príspevok v téme: Zvláštny výrastok pri análnom otvore
Sam

Zdravím
Mám 15 rokov. Včera som si pri análnom otvore našiel zvláštny kožny výrastok. Trochu som pohľadal po internete, najčastejšie sa spomínali hemoroidy a polypy. Pri stolici to nekrváca, vlastne to ani neboli. Skôr je to estetický problém. Keďže mi je trápne o tom hovoriť s rodičmi chcem sa spýtať. Mohlo by to byť nebezpečné? Mal by som si to nechať odstrániť? A ako? Za rady ďakujem.

DadkaB

Ak si si nie istý, určite sa zver rodičom a vyhľadajte spolu lekára. Hanbiť sa nemáš začo. Čím skôr sa zistí čo to je, tým skôr to bude preč, uvidíš. Hemoroidy je ochorenie žilového pôvodu a môžu ho mať aj mladí ľudia, tiež je v hre aj genetika. Ak sú to hemoroidy veľmi účinný je Diosminol, dá sa jednoducho kúpiť v lekárni a rieši priamo žilový problém. K tomu ešte masť na lokálne upokojenie.

ninka 255

no práveže, aj veľa sedenia môže spôsobiť hemoroidy,takisto strava,keď je nedostatočné vylučovanie atď.daj do google hemoroidy.

Sam

A čo to mohlo spôsobiť? Z čoho vznikajú hemoroidy. Podľa mňa žijem celkom zdravo. Energetické nápoje nepijem, nejem priveľa sladkosti, každý deň ovocie a zeleninu. Pohybu a čerstvého vzduchu mám dosť. I keď je pravda že pri trávim veľa času pri PC.

ninka 255

veď to povedz mamine, nech s Tebou zájde k gastroenterologovi.on sa Ti na to pozrie a povie o čo sa jedná.väčšinou ide o hemoroid.

Ivka 1

Sam v prvom rade by si sa mal s tým zveriť mame . Moji chalani prišli vždy za mnou a hľadali sme riešenie. Možno máš však väčšiu dôveru k otcovi. Takto na diaľku sa dá ťažko poradiť o čo ide.