Chlapi dokazete zotrvat s 1 zenou cely zivot?

Príspevok v téme: Chlapi dokazete zotrvat s 1 zenou cely zivot?
Vivi777

Tusim sa tu aj objavili nejake diskusie, ze preco si baby vyberaju starsich chlapov... mozno niektore preto, ze su skusenejsi a zabezpecen uz a blabla, ale aka je pravdepodobnost , ze ak si mlady 22 rocny chalan najde svoju prvu partnerku v tomto veku, ze s nou vydrzi celucicky zivot? 22 - to je nevyburene, cely zivot pred sebou a neviem neviem ci by zostal pri cisle 1. No a 30tnici povecsinou zmyslaju uz serioznejsie a zazili si toho uz dost, myslim si ze zaletnost uz nie je taka pravdepodobna ako pri 20+. moja teoria. TaK co vy nato? kto z vas je spolu so svojou PRVOU laskou? ( a planuje byt na vecne veky?) :))

Vemeno

Da sa to, pokial zena nie je ako rozmaznane 5-rocne decko. Dalej by nemala byt narciska, afektovana, hystericka, ignorantska, pokrytecka, paranoidna, ktora sa stale lutuje.

Jefitto

To je kravina, takto lasku nenajdeš. A mať vzťah bez lasky, to radšej nebudem mať žiadny... No a prečo nenajdeš? Lebo laska to nie je ta iskra, ktoru ku niekomu pocitiš, to nie je to, že ty niečo citiš (citiť tak možeš svoje neumyte nohy jedine). To musi byť objektivna skutočnosť a tvoje rozumove uvaženie, že chceš tomu druhemu dobro. To je laska, ktoru vo svete zažije veľmi veľmi malo ľudi... smola no... ja ju asi nezažijem, ale da sa s tym žiť

Vivi777

uzasna rada :D takze hovoris, aby som TESTOVALA a skusla hranice, co znesie a co uz nie? Vyborne! a Hor Sa uz len si najst na Tento Test vhodny objekt a moze sa zacat :) no predpokladam ze by som na to potrebovala urcite dlhsie casove obdobie.DOBRE VEDIET ze nemam chodit do toho stripbaru. a dikes za tie tipy, vlak/dialnica, chlapi venciaci psov. skusim oslovit nenapadneho typka na ulici ci vo vybranych obchodoch a dam vediet ako Dopadlo.... :D

lost

Kde su v reali, neviem, ale poznam par normalnych ludi a su vsade :)
Roztruseni v realite..

I ked aj ked poznam niekoho FAKT ale VELMI dobre, este to neznamena, ze by som za toho cloveka dal ruku do ohna..

(ono by som nemal davat ani za seba pravdupovediac :D )

Ale podla mna prave ti ludia su najnenapadnejsi, lebo nemaju potrebu dokazovat okoliu cokolvek.. Mozno sa ich povaha da odhalit dlhodobejsim pozorovanim v roznych situaciach, napr kedy vybuchnu preco a ako vybuchnu, ako riesia a komentuju inych, a predovsetkym ako sa srpavaju k ludom, rodine, (zvieratam?) a celkovo.. A podla mna sa ich da kludne aj testovat :D Tj. skusat co znesu.. ak su skutocne "idealna" povaha, tak to s nimi nepohne (pokial to nie je extremne zatazovy test az nezmyselne)

I ked podla mna na to aby niekto dospel "rychlo" (napr to ze pod 18 vie co chce, minimalne relativne vie), musi byt aj OKOLIE a vychova v maximalnej pohode (ak sa kazdy na sidlisku kuviemeco, tak to ma ten jedinec velmi narocne aby sa neopicil a naopak to plati asi tiez), cize podla mna to nie je len "genialita / inteligencia" daneho cloveka, ale aj znacne velka pomoc okolia/rodiny..

Otazne skor je, kde ich nenajdes :D Do krcmy, stripbaru, a podobne vojdu asi len raz za zivot :P (napr ked nechcu urazit brata/sestru na "rozluckovej" party), cize tam su sance male, co ale neznamena ze presedia cely den v knizniciach, opere a podobne..

no fakt netusim kde :D inak by som tam uz isiel "lovit" :D:D

ale mozem ti aspon napisat kde sa pohybujem ja :P
- v blizkosti obydlia pri venceni psa
- po celom meste pri venceni psa
- v okoli obydlia rodiny
- dialnica/vlak cestou do prace
- v sirsom okoli prace
- vo vybranych obchodoch
- ciste kaviarne/krcmy s kamosmi
- nahodne vylety po odnych lokalitachnah

hore je najcastejsie, nizsie je menej caste :D

ale fakt nedokazem najst co i len jednu moznost, ktora by bola vyslovene "ina" :D

jo a zabudol som internet :D to by malo byt paradoxne na 1. mieste :P :))))

Vivi777

RNG - obdivujem a zavidim :) mat nieco take v sucasnosti je vzacnost.

to je fakt, ze niektori ste vyspelejsi aj v mladsom veku ( ano lost napriklad ty :D) a mam pocit ze sa do diskusie zapajaju vecsinou inteligentnejsie osoby , ale mam jednu malinku otazku:

KDE do frasa ste v REALI? :DDDD

lost

tak vies :D
niekto sa predbieha vo velkosti domu
niekto v poce aut
niekto v dlzke viemeceho
a niekto v pocte partnerov :D

ked na nic ine nemaju (inteligencne dosiahnutelne), tak hold, v niecom sa PREDBIEHAT treba :P :D

Dadula56

Ja nerozumiem tej teorii (alebo praxi?) o muzskej, pripadne zenskej nevyburenosti. Mna nic take nesuzovalo, ani nesuzuje, mojho partnera uz vobec nie (zatial). Za to, ze mam pod 30 musim mat kazdy mesiac noveho sexpartnera?Alebo aby som neprehanala, nez sa vydam, musi moje intimne partie navstivit aspon 10 chlapov?Pre mna je to nepochopitelne, taka tuzba a pochybujem, ze je vobec u vacsinovej populacie realna, skor nejaky polointeligent, ktory sa povysil na alfasamca to nakecal svojej frajerke ako dovod nevery a ta mu to zozrala a siri to dalej. Zaletne sklony podla mna nie su vobec zalezitostou veku, tam su ine zdroje.