Nepochopitelne priznaky alebo nahovaranie si?

Príspevok v téme: Nepochopitelne priznaky alebo nahovaranie si?
LilOne

Ahojte,

mam rozne divne priznaky, ktore neviem specifikovat, bojim sa tym padom, ze to moze byt nieco vazne, s mojou lekarkou je tazka komunikacia, ale samozrejme riesim vsetko cez nu, plus zajtra idem aj k inemu lekarovi. no keby sa nahodou niekto videl v tychto priznakoch, alebo mi vie poradit, preco sa deje, to co sa deje, tak budem velmi rada. Mam 23 rokov, nemam nadvahu, som celkom stihla, az na ochabnute svaly a trosku tukov na bruchu, nesportujem velmi casto a mozno papam menej zeleniny a ovocia ako by som mala, plus mam problemy s chrbticou (viem ze jednu platnicku mam nejak stlacenu a z nehorazne stuhnutych trapezov ma velmi casto boli hlava)
No k tym priznakom- zacalo to chorobou- teplota, kasel, hlieny, unava, cele bolave a unavene telo, neskor to prechadzalo uz na priedusky, tak som zasla k lekarke, dala mi antibiotika - Azatril
Na druhy den som sa hrala pri compe a odvtedy ma boli pod pravym rebrom na chrbtovej casti (hlavne ked stlacim to miesto, stojim alebo sedim, trva to tri dni)
plus v druhy den brania antibiotik som si dala o 12tej antibiotika, obedovala som a o dve hodiny neskor som si dala Cetebe (vitamin C) + paralen, hlava ma bolela (z trapezov) a neskor probiotika.. chvilku na to na mna prisla neskutocna slabost a priserne krce v crevach, ledva som sa vedela nadychnut od bolesti (na obed bola cesnacka a nieco smotanove uz sa nepamatam)- mozu byt tieto krce nasledkom kombinacie liekov? plus viem, ze cesnak nafukuje
na druhy den to bolo podobne, po probiotikach som si dala tiez nieco smotanove, ale bolesti neboli ani zdaleka take velke a trvalo to len chvilinku
no ale navyse ku vsetkemu asi dva dni ma trapi hlad.. stale jem, nie v takom mnozstve ako pred chorobou ale jednoducho napriklad teraz som sa najedla a hodinu na to priserne skvrkanie v bruchu, hrozna slabost, akoby som pol dna nejedla... comu vsetkemu to moze nasvedcovat??
Alebo je len zhoda nahod, ze pod pravym rebrom ma boli kvoli chrbtici (zajtra idem k ortopedovi aj s rtg),
krce boli kvoli liekom (dnes mam mat den volna v antibiotikach- kazala lekarka- a nemala som krce dnes)
ale co ten hlad? ze by sa mi len zdalo ze dostatocne jem? alebo je to po chorobe ze si telo musi doplnit co stratilo?

Daaakujem velmi pekne ak si to niekto vobec docital do konca a fakt vrela vdaka ak este niekto aj odpovie :))

Nula

ahoj LilOne :) ja verím tomu, že všetky tie príznaky sú už minulosťou :)
ale napísala si to všetko tak sympaticky, že som musel reagovať. si zlatá sympatická baba, primerane ukecaná, dobre naladená, s tebou musí byť radosť komunikovať, lebo pravdepodobne všetkým zlepšíš deň :) čítal som tu stovky všlijakých príspevkov, ale ten tvoj je výnimočný ;)

Lulita

nic hrozive, mas narusenu crevnu mikrofloru po atb, to ma 99% ludi, to prejde

a nepis, ze papas, ty uz jes v 23 rokoch :)

gshvz

boze moj.prestan sa tolko sledovat a zacni cvicit na chrbticu. opisujes tie problemy ako keby si mala mor. mas 23rokov ale spravanie ako keby si bola stara ufrflana babka co chce len invalidny dochodok

kasandra

Tak toto je ako nejaká skúška z medicíny, že čo ti je :) S týmto ti asi nikto tuna neporadí. Leda by tu bol nejaký lekár.
Tie príznaky môžu súvisieť s jedným ochorením, alebo aj s viacerými naraz. Aj tak by to bolo iba tipovanie, čo to môže byť, istotne zájdi za svojím lekárom.