Chladny tatino

Príspevok v téme: Chladny tatino
dddccera

ahojte,mam 18 a moj problem sa taha uz od detstva.mam dvoch uzasnych rodicov (a a mladsieho brata) ktori sa o mna staraju najlepsie ako sa da.s maminou mam uzasny vztah sme ako sestry.s tatinom je to uz horsie a je mi z toho velmi smutno.vlastne nikdy som sa s tatinom poriadne nerozpravala,nikdy sa ma nepytta ako sa mam,citim.zabezpeci vsetko co ma a a stara sa o nas skvele ale nikdy som od neho necitila taku otcovsku lasku,emocie...sam mal taky isty vztah s otcom tak sa to snazim pochopit.je mi to ale tak strasne luto.tak veklmi mi chyba jeho laska.nikdy mi nic neprejavi,ked sme spolu dvaja tak vzdy sme ticho.s bratom travi viac casu,ale tiez nanho brat nieje moc naviazany.mamina mu uz tolko krat vravela,nech ma skusi trochu pochopit.aj ja by som ho chcela konecne spoznat.on na to vzdy povie,ze ja sa spravam akoby som nemala zaujem.strasne chcem mat otca s ktorym mi.nebude divne a cudzie sa objat.toto vsetko usti do toho,ze vobec neviem komunikovat s muzmi a zalubim sa do kazdeho po tridsiatke.som smutna:(

zewa

Ma doma vzor neisteho otca, tak je prirodzene, ze nevies nadviazat plnohodnotny vztah a teda nadvazujes vztahy neiste. Zober ho na pivo s tym, ze s nim prosto len chces byt. Ze si ho chces pre seba na chvilku ukradnut. Neodmietne. A mozno sa atmosfera pod vplyvom alkoholu trosku uvolni a zlomi barieru. Len si dopredu trocha priprav, o com sa budete bavit. Trebars o tvojej skole, o tvojich planoch do buducna, o tom ako sa spoznali s mamou, o dobrom filme, atd..

fifiBB

Muži si ťažšie nájdu cestu k dceram a celkovo po citovej, vzťahovej a komunikačnej stránke sú na inej frekvencii..bud rada že máš s mamkou dobrý vzťah :)

Maoam

je rozdiel prejavit sa pred cudzimi a pred tymi, s ktorymi je vo velmi uzkych zväzkoch

je to typ cloveka, to sa musi zazit

Cariboo

ano,verim ze sa citis neprijemne, ale skus na neho zvolit menej invazivny postup ako pise maomam, dam ruku do vody zato,ze by to malo opacny efekt. na taketo typy sa musi pomaly a najlepsie najst nieco co mate radi obaja :)

trochu ma prekvapil,kedze pises ze v spolocnosti je uvolneny. bol taky chladny vzdy?

Maoam

podla toho co pises, mu na tebe zalezi, akurat ma problem prejavit svoje city

ine by bolo, keby si mu bola ukradnuta, ale nie si

ludia ako on, zvlast muzi, potrebuju ocenenie, maju radi veselost u dcery, teda ked sa zasmeje na jeho hlaskach, ked mu spontanne da pusu na lice, ked ho spontanne objimes, bude v pomykove, ale uvidis, ze ho to potesi, zmäkkne, mozno nie hned...ale po case ano

skus

dddccera

mamina mi tvrdi,ze pred nou nema taky problem prejavit city,ale ze tiez je pre nu obcas velkou zahadou.ked sme vsetci styria spolu,tak obcas zacne hovorit vtipy a tak.zvlastne je,ze v skupinke priatelov a celkovo v spolocnosti sa stava stredom pozornosti a najzabavnejsim clovekom.je to cudne,mne je uz dokonca aj neprijemne a citim sa pri tom trapne ked mu chcem povedat nejaku milu vec :/

Cariboo

dddcera,aky maju rodicia vztah medzi sebou? ak otec nedokaze prejavit svoje emocie voci nikomu, je zbytocne to od neho vyzadovat, zasekne sa este viac.niektori ludia maju problem priznat svoje city. v opacnom pripade jednoducho vnima veci inak ako ty a mozno sam nema potrebu ta objat, utesit. je to smutne, poznam taky pripad a nerozumiem co za tym moze byt.
ak ma otec rad nejaku cinnost, skus vymysliet spolocnu aktivitu pre vas dvoch. nemusi to byt nic komplikovane, staci ak otec uvidi ze mas skutocny zaujem ty o neho. nezdavaj to hned, bariery sa buraju tazko, ak sa to predsa nepodari, mozes sa ho nato spytat priamo. ale nevycitaj mu to, su aj horsi otcovia,len povedz, ze ti chyba.

nebud smutna :) a pestuj si nadalej aspon vztahy s mamimou a bratom

PHDR.SPY

ale aj teploši možu milovat svoje deti a možu byt aj dobrý otcovia ver, to nie je o sexuáíklne orientácii ale o ludskom teple a o tom či vie vyjadrovat lásku preukázat.

asi má tak nastavenu povahu že nevie ti prejavit city takú sommala babku a aj mama vlasnte ona ma nikdy nevedela mat rada, lebo som zdedila obal po babke tka ako vacsina dievčat.je to rozne rozne možnosti su napr ak muž nimiluje už svoju ženu neprejavuje k nej uctu a má rád svoju dceru ženu zanedbváva žena može nenávidiet svoju dcéru a funguje to tak ja toi to vrátim tam kde ta to bude najviac boliet.všetko je o citoch ktoré sa nedaju zmenit