Hranicna porucha osobnosti

Príspevok v téme: Hranicna porucha osobnosti
kv

ja potrebovala by som daky presny pevny bod co je este normalne a co uz nie. proste mne to nejde do hlavy ked sa niekomu prilepi na celo zrovna hento pritom kazdy clovek je jedinecny ved preco by sa vsetci mali spravat rovnako a vobec kto kedy povedal co je normalne : / . ono je to vazne choroba ? mne to pride tak ze ludia su slabi a hlupi etc a potrebuju daku dg a v hentej sa kumuluje vsetko : x

anjelik*

:o)
Čokoľvek, čo pozornosť človeka odvracia od problémov, spadá pre mňa do kategórie zábava. A existujú predsa aj tance, pri ktorých sa nespotíš. ;o)))
www.youtube.com
:o)

Mimulus

www.youtube.com

Toto sa napríklad páči mne. Tanec sa mi páči ale že by to bolo zábavné??? Je to jednoducho obyčajné hopkanie pri ktorom je človek len spotený. Áno vylučujú sa pri ňom endorfíny a hraje tam hudba ale to je tak všetko. Netvrdím, že sa mi tanec nepáči len ho nepovažujem za zábavu.

anjelik*

No Mimulus a prečože tanec nie je zábavný?? :oP Veď je to veľmi príjemné spojenie hudby a nejakej tej väčšej alebo menšej pohybovej kultúry.Žeby si bol až také poleno? :o)))
Jukni toto:´, nech máš inšpiráciu. :o)))
www.youtube.com

kv

jej kniha . to sa bude dat kupit ?

no vseobecne ja s tymi dg nesuhlasim . teda az na vynimky ked cloveku fakt prepina , mete ale tak to by mal byt niekde v kazajke a ne medzi ludmi.

Mimulus

Vidíš aj o tomto idem napísať lebo je to veľmi zaujímavá téma. Bude to určite súčasťou knihy ktorú píšem. Takto nikde nie je napísané ako by sa mal človek správať a aké hodnoty by mal preferovať. Podľa mňa spoločnosť niečo v minulosti nastavila a ľudia sa správajú ako ovce lebo je to tak zaužívané. No a kto to poruší ten sa ocitne na okraji spoločnosti. Žiadna hraničná porucha osobnosti - si len človek ktorý má fantáziu a vlastné myšlienky. Máš cieľavedomosť, si určite citlivá a empatická, zásadová - čo je normálne? Nedaj sa vysmiať. Podľa mňa je napríklad nenormálne že ľudia považujú tanec za zábavný a už ma niekoľkokrát preto spoločnosť odsúdila. Nesprávaj sa ako ovca aj tak stádo vedie baran a ak je najhoršie tak všetkých zlikviduje vlk :) Si môj človek aké hodnoty v sebe máš tak s takými pracuj a nikdy sa nedaj nahovoriť na niečo ak to tak nebudeš sama cítiť!!!