Chce sa vidieť , znovu

Príspevok v téme: Chce sa vidieť , znovu
zmatenyrobo

ahojte, mám takú dilemu, priateľka ma nechala , podviedla s iným, rozisla sa so mnou cez SMS aj to tvrdila že už to nieje ono, podvod mi zatajila , až som to odhalil sám... Chcel som sa s ňou vidieť, chcel som nech sa mi ospravedlní, povedala že sa mi nikdy neospravedlní, chcel som sa s ňou rozlúčiť... Odmietla , ani prepáč mi nepovedala. Povedal som dávam ti možnosť sa so mnou stretnúť, a ospravedlniť sa mi teraz mi to ešte pomože ale potom po par mesiacoch mi to bude nanič... Neprišla nenapísala , proste nič ... Chodili sme spolu rok aj pol, čo nieje málo... A ako tak išiel život naučil som sa s tým žiť, samozrejme myslel som na ňu, slubila mi oznamko, vykašlala sa na to, neposlala mi nič. Ignorovala ma, správala sa ako keby neexistujem. Sú to už 4 mesiace a viem že už za dva týždne bola s inym, odvtedy bola s mnoho ďalšími ... Teraz tvrdí že ma chce vidieť , že jej chybam atď... Že si chce nechať na mna poslednu pamiatku a pamiatku, a ospravedlniť sa ... Čakal som styri mesiace, pozeral postu kazdy den , pozeral na mobil, cakal som že príde zatial co ona na diskotekach bola s inymi , teraz po dobe ked som sa dal dokopy príde zas a chce sa zrazu vidieť. Naposledy keď sme sa videli boli sme pár a bolo všetko fajn. Je odomňa dosť zbabele ak už sa nechcem vidieť ? je to dost zlé ? povedal som jej ze nie, ale teraz váham že čo ak má to právo povedať mi prepáč ... veď každemu by sme mali odpúštať, vrátit sa k nej nechcem lebo viacej krát ma de facto podviedla a už jej neverím , ide čisto len o to stretnutie ...

lorinnes

Robo, kašli na ňu je to totalna krava ...podla tvojho pisania ty si zasluziš ovela lepšiu babu :)) hlavu hore, kašli na ňu

Leela333

Nie, nie je to zbabelé, že sa s ňou nechceš už stretnúť. Práveže, konečne si si pozviechal posledné kúsky hrdosti a môžeš ju kopnúť niekam, je to strašne necitlivá a egocentrická osoba.

Magy

zmatenyrobo - a kolko mate vy dvaja rokov?
myslim, ze na tom zalezi dost, lebo v 15-ich ma na take spravanie (takmer)pravo kazdy, musi sa vyburit, narozprava vselico, naslubuje, povystraja... mladost.
ak by ste ale boli na urovni o cca 10 rokov viac, to uz by bolo o inom, tam niet co riesit, sancu mala.

Cathy21

totalne by som sa na nu vykašlala, 4 mesiace ani bu ani mu a zrazu sa jej cnie. Keby jej na tebe zalezalo tak sa ospravedlni hned a nie ta 4 mesiace ignoruje a beha za inymi.

samanthas

Nestretla by som sa. Bolo to z jej strany necitlive a zbabele. CO ju zrazu osvietilo? Nerobila by som to. Ale zvaž si ty či sa s ňou chceš ešte vidieť. Ja by som nechcela.