Cviky na objem zadku

Príspevok v téme: Cviky na objem zadku
Niklik

Ahojte
Viem, ze by som asi mala pisat na fora o posilovani, ale skusim to aj tu. Vedeli by ste poradit cviky na objem zadku? Robim drepy so zavazim, ale mam pocit, ze to asi nestaci...Chcela by som vacsi zadok, pevny, ale vacsi...prosto cvicenim pribrat na jeho objeme. Uz som aj zacala cvicit kazdy den, ale praveze som zo zadku akosi vyraznejsie schudla, aj priatel mi to hovori. Ze co to cvicim, ked sa mi zadok naopak zmensuje. Vedeli by ste poradit, co robim zle? dakujem

Otazzzka

Mam jednu otazku.. Zvacsi sa mi zadok ked nebudem dodrziavat jedalnicek proste budem normalne jest a popritm cvicit hmm?

Alsa

Jesť, jesť, jesť. Jedz a cvič. 30% je cvičenie a 70% je strava. Jedz 5-krat denne a viac, a cvič s váhami. Ale necvič LEN drepy, skúšaj aj iné cviky. A drepuj tak max 20 po 3 lebo tým že ich budeš 100, 200 si len dodrbes kolena, a postupne zvyšuje váhy. Ale hlavne JEDZ!!!!

verooonikaaaaa

Mne na zadok pomohol tento cvik: ľahnem si na podložku pokrčím nohy a dvíham panvu 30x po 3 série. Ale neviem či to je na objem ..mne to pomohlo vyformovať. Ale treba to robiť pravidelne.

Ani12

Ahojte, keď som chudá a chcem pribrať do zadku alebo zväčšiť objem ako to dosiahnem? :) .. aj keď na široko robím drepy s činkou pomôže mi to pribrať do zadku? :)

mimkamimka

Ahoj... ak chces krasny zadocel tak to poviem na rovinu... po prve genetika... ak si sa narodila s plochym zadockom tak necakaj ze vyformujes africku ritku... bohuzial.... ale dasa to len nie len ze to stoji vela namahy ale aj peniazkov. Ak si myslis ze len posilka ti pomoze tak Ha Ha Ha vtip bol dobry. Musis mat aj doplnky vyzivy samozrejme vyberaj ich mudro a po mesiaci a pol a po dvoch si daj od nich pauzu (predsa su to len umele s.acky). Dalsia vec je vyber cvikov zavazie a plus kardio. Kombinácia zalezi na tom co potrebujes. A ako uz bolo spomenute len cviky na zadok neexistuju takze ano vypracujes si aj stehna a boky. Co sa tyka cvikov kazdy je super ale dalsim vtipom je ze drepujeme a budeme mat krasny zadok. Keby to bolo tale jednoduché tak vsetky uz mame krasny zadocek :) co sa tyka aj vyformovania tak sprint vonku do kopca je super najma na spevnenie svalstva na objem ti sluzia zavazia. A este jedna rada na zaver: bielkoviny by si mala prijat tolko kolko vazis ale vymen za grami(65kg-65g) takze papkaj biele masko. Napriklad ja maso moc nelubim ale tak nasilu dam a plus doplnim nejaky ten srvatkoby protein. Takze ak chces krasny zadok tak makaj makaj makaj pretoze zadok a brucho patria medzi \'\'najlenivejsie\'\' svaly :)

renkab

Môj názor... zväčšiť objem u chlapa a ženy je rozdiel. Chlap naberie vždy viac svalovej hmoty ako žena... je to proste tak. Ak chceš zväčšiť objem zadku, musíš cvičiť s váhami.. vždy je dobré odcvičiť minimálne 3 cviky na danu partiu. Je to zdlhavy proces a za tyzden urcite vysledky neuvidis. Okrem toho je podstatna strava hlavne bielkoviny, ktore svaly potrebuju a nezabudaj na oddych min. 8 hodim kvalitneho spanku, lebo vtedy svalstvo rastie. Toť moja skusenost a moj nazor.

blabla

ja som mala tiez plochy zadok ale potom som cvicila pravidelne stylom: lezis na podlozke na chrbte, a aj 200x POMALY!!! zdvihnes zadok. Samozrejme po seriach.Ked si hore mozes aj zadrzat v tej pozicii zo 15 sekund - to robim na konci serie. Teraz ho mam dost vacsi nie na sirku ale je konvexnejsi. :)

Kubov

Ale tých 8 opakovaní nieže spravíš tak, že vezmeš 1kg činku a zacvičíš 8 krát. Musíš nájsť také váhy aby si tých 8 opak. ledva dokončila !! To je spôsob.