Bercove vredy

spaceboy

ahoj, biolampa, ktora ma analgeticke a antiflamacne vlastnosti a prenika do hlbky 4 cm, koloidne striebro, kompresivne pancuchy a lieky, a odumrete tkanivo sa moze nechat odstranit chirurgicky alebo pomocou specialnych lariev, pozri tu primar.sme.sk

dr

Na to staci iba dobry lekar - urobit vyter z rany, zistit ake bakterie sa tam nachadzaju a dat cielene antibiotika. Len mnohi lekari su lenivi, neznali, pripadne nemaju body a najkorsie je, ked predpisu sirokospektralne antibiotika a netrafia vsetky bakterie (niekedy dokonca ani jednu!) v rane (zvycajne su tam minimalne 3) - potom iba zbytocne zatazuju organizmus pacienta, ktory zvycajne ma aj ine diagnozy pri tomto ochoreni.

NO terapia

Na bercove vredy mi pomohla NO terapia, ktorá spočíva v povrchovej i hĺbkovej aplikácii oxidu dusnatého. Viac info o NO terapii: www.vitare.sk

RNG

Zmers praskovy cukor , kokosovy olej a par kvapiek GSE vie zahojit aj bercove vredy.
Velke mnozstva silnych antioxidantov(alfa lipoicka kyselina, vitamin C a E, vytazok z hroznovych semien, rozne polyfenoly) plus aminokyseliny ako arginin,ornitin cystein pomozu vybudovast kolagenove struktury a zlepsia cirkulaciu.Tiez L carnosin a forma acetyl l carnitin a N acetyl carnosine(NAC)

aja99

Matka mala viac ako 20 rokov otvorené bercové vredy. Medicína nepomohla. Získala som informácie o prírodných produktoch a rozhodli sme sa ich vyskúšať - vnútorne užívanie a lokálne ošetrenie. Po neuveriteľných 3 mesiacoch sa rana krásne zahojila a t.č. už viac ako 9 mesiacov sú bercové vredy zahojené. Je to až neuveriľné, čo dokážu prírodné produkty i tam, kde medicína zlyhala.

jefima

žiaľ tu ti asi nikto neporadí lebo bercove vredy mávajú zvyčajne starší ľudia a sem prispievajú väčšinou mladí.Prajem skoré informácie.