Mať frajerku enuretičku je katastrófa

Príspevok v téme: Mať frajerku enuretičku je katastrófa
MarTinaBA

S týmito slovami ma včera nechal frajer. Už ma nebaví taký život. Je to už tretí chalan ktorý ma kvôli tomu nechal. Naštvalo ho to, že nechcem ísť na 11 dní do Tatier lyžovať. Nechcel pochopiť, že pobyt v hoteli je pre mňa horor. Vraj si mám zobrať plienky a nie je problém. Dobre vie, že je, lebo keď používam plienky, mám silné zápaly. Zažil to na našej spoločnej dovolenke, musela som navštíviť lekára. Zobrala by som si svoju plachtu, ale to si mám zobrať aj vankúš, paplón, obliečky a urobiť si v izbe práčovňu? Veď to by bol hrozný trapas, hanbila by som sa pred celým personálom hotela. Je to štvorhviezdičkový hotel a pochybujem, že tam takého hosťa niekedy zažili. Už 13 mesiacov beriem tie najúžasnejšie hormonálne lieky na enurézu (pomočovanie), ktoré vraj skoro každému pomáhajú, no mne nepomohli ani kúsok. Kvôli tým liekom už večer vôbec nemôžem piť, ale pocikám sa tak či tak. Vyskúšala som už všetko možné. To som odsúdená žiť celý život bez lásky? Potrebovala som sa len anonymne vyrozprávať, ale ak mi niečo poradíte, budem rada. Ahoj

anthu

Ahoj Martinka. Ak ta frajer nechal kvoli tvojmu problemu ozajstna laska tam nebola. Ako by si reagovala ty ak by mal problem on a nie ty? Tahala by si ho nasilu po hoteloch? Odpoved je jasna si myslim... P.s. z hoteloveho personalu si tazku hlavu nerob. Upratovacky su na to aby upratovali a ver mi tie uz videli a zazili hocčo a dokonca po zdravych ludoch. Hlavu hore :)

zraneny

Cau Martina precital som si tvoj prispevok a mozem ti povedat, viem ako ti je. Si sama a nevies najst lasku. Bez lasky sa zit dobre neda. Ja som chvala Bohu uplne zdravy clovek a ani tak o mna nikto nejavi zaujem. Takze ta uplne chapem a viem ako sa citis naviac ked mas tento problem. Velmi rad by som ti pomohol aspon teda po citovej stranke, lebo zdravotnik nie som. Ale mozem ta ubezpecit ze hoci mas tento nelahky problem, ja preto ze som si uz toho preskakal v zivote dost, hoci mam len 23 rokov a studujem momentalne v 4.tom rocniku na vyske. Mozno som pre teba primlady neviem kolko mas ty rokov a odkial si (ja som z vychodu). Ak sa chces porozpravat,pripadne nieco viac kludne mi napis na exupery4@azet.sk Rad ta spoznam i ked neviem odkial si ty.

Pituka

Ahoj martina .. ja viem ako ti je a je od tvoja priatela nefer ze ti to takto povedal ... kolko mas rokov ? ked tak sa ozvi na email :)

MaryJane

A spomienka na niečo súbežné čo sa skoro určite takisto stratilo! A to bola čudná alergia na kyslé! Hlavne uhorky a mak! Ešte pred nedávnom mladý lekár ma trápil viac ako tri dni otázkou že "nejaké alergické prejavy?!" a neprezradil že ide len o vyšetrenie CT a teda... pri tomto otravovaní bola posledná moja odpoveď aj spomienka, že priebežne fungovala koprivka po konzumácii kyslých uhoriek alebo makových výrobkoch. Okolo idúci expert naozaj PÁN doktor (cca 75 rokov) hematológ z úsmevom utrúsil "zaujímavá alergia..." a neskoršie len mne povedal že je to následok niečoho čo u nás sa boja opísať bez štatistických údajov a tie... Vlastne vtedy ten náznak vakcinácie sa začal tušiť. Pre srandu králikov mám aj od mladého lekára túto alergiu zapísanú v prepúšťacej správe :-)

MaryJane

Martinka približne do 18, skoro 19 rokov a začalo to niekedy okolo v 2-3 roku. Teraz už je to len spomienka na ľudí čo sa na mňa pozerali ako na pošťatého exota a u mňa dojem tvrdej hanby za to čo niekto iný azda spôsobil, vtedy bez info prečo... Bolo to doslova na samovraždu a ako vidíš píšem. Ale azda pomôže že sa ti rozvíja predstavivosť aj ľútosť k druhým i pomáhanie. Zvládneš to a ver, že zrazu to prejde. Iná cesta nie je!

MarTinaBA

MaryJane
Očkovania som absolvovala všetky a netuším či niektoré z nich mohlo spustiť enurézu. Najhoršie je, že od detstva sa liečim a nič mi nepomohlo. Ani Minirin, ktorým sa vraj enuréza úspešne lieči. Tebe to prešlo úplne samo? Do koľkých rokov sa Ti to stávalo? Ak sa Ti tá otázka zdá príliš indiskrétna, neodpovedaj. Ďakujem za držané palce.

emalea
Aj Tebe ďakujem za držanie palcov.

MaryJane

Martinka, drž sa! Diagnóza Tvojho ochorenia mi nič nehovorí, ale zdá sa mi že to volali aj nočné pomočovanie. Ak zažil niekto dospievajúci, či dospelý tento stav "pustenie do postele" sa ti nebude vysmievať, vie čo to je a chce pomôcť. Mne mamička roky dávala nepremokavú plachtu pod ľanovú. A raz z ničoho nič po inej vakcinácii alebo po tvrdších športoch ako potápanie to zrazu prešlo. Prečo neviem, ale jednoznačne si myslím že pôvod bol v kombinovanej vakcíne na čierny kašel a podobné srandy. Na Slovensku štatistiku a dôkazy od lekárov ťažko vytiahneš. Ja pridám do toho mlynčeka hľadania info. Celú dobu čo sa ti to stáva sa aj sama seba pýtaš prečo! Veľmi múdri lekár vedec popísal vakcináciu a jeden z následkov bolo nočné a teda nekontrolovateľné v spánku pomočovanie. Skús hľadať aj túto príčinu vo svojom živote. Kedy a ako to to začalo. A nevzdávaj sa! Určite nájdeš lekára, liečiteľa! A držím palce!!! Prejde to! Musí!

emalea

Wow, tak to Ti nezávidím, ja som s mojím cez 20 rokov a obaja sme jednoducho do koča aj do voza, za tie roky sme boli na mnohých dovolenkách od stanovačky v Chorvátsku až po luxusnejší hotel v....veď to jedno kde....ide o princíp, a to- prispôsobiť sa danej
situácii...držím palce...v terajšom alebo budúcom vzťahu...