Slzenie očí

Príspevok v téme: Slzenie očí
Sasy

Ahojte. Potrebovala by som poradiť alebo niečo v takom slova zmysle. V zimnom období (hlavne v zimnom) mi strašne vonku slzia oči. Dnu je to v pohode, ale ked som vonku a hoci len trošku fúka alebo mrzne z mojích očí tečú slzy ako vodopád. Je to dosť nepríjemné, hlavne ked mám makeup, namalované oči. Beriem lieky proti alergii. Neviem, či mi poradíte ale aspon chcem vedieť, či aj vy máte podobný problém a poprípade ako ste ho riešili . :)

ansy

mne nikdy doteraz oci neslzili, toto je prva zima, slzia aj vonku, niekedy aj dnu, uz mam pokozku pod jednym okom uplne rozozranu od soli, pali ma to strasne, ked si tu ranu kremujem, teraz sa zacina cervenat pokozka aj nad okom, lupe sa mi, vyzera to strasne a nie a nie prestat. dvakrat som navstivila ocnu lekarku, mam kvapky a krem, ale nic nepomaha. skusim brat magnezium a uvidim. idem domov na dovolenku, tak skusim sediet doma a nepouzivat make up a uvidim.

Žabec

Mala som ten istý problém so slzením vonku v zime.Hľadala som na nete príčinu.Zistila som, že telu chýba horčík.
Kde nájdete magnézium /horčík/ v potrave

Magnézium v prirodzenom stave nájdete v:

zelenej listovej zelenine
banánoch
marhuliach
čokoláde s vysokým obsahom kakaa
kakau
morských rybách
morských riasach
strukovinách
celozrnných obilninách
obilných klíčkoch
orechoch a maku
živočíšnych bielkovinách
niektorých minerálnych vodách.

jaja1212

Ja mam tiež taký problém,s tým rozdielom,že mne slzia oci nielen vonku,ale aj vnútri.Je to velmi nepríjemne,oči mam prekrvene.Očný mi kazal kvapkať ocuflash,ale nevidieť žiadne zlepšenie.Poradte ak mate niečo podobné.

spaceboy

ahoj, je to len reakcia na chlad a vietor, slzy maju ochrannu funkciu pre oci. Si zrejme senzitivnejsia. Mohlo by ti pomoct, keby si nosila slnecne okuliare, priatelke to pomaha.