Kolená

Príspevok v téme: Kolená
Majuš

Mám 15 rokov a hrozné problémy z kolenami.
Bola som už u niekoľkých doktorov a tí mi vždy povedali, že to sú chrupavky. Brala som CONDROSULF (taký ten oranžový čo sa sype do vody). Malo mi to zabrať po 2 týždňoch a nič.Brala som ho tri mesiace a kolená ma bolia ešte viac ako pred tým. Najhoršie na tom je že mňa začínajú bolieť kĺby už v celých nohách... Neviem čo mám robiť. Doktori si ma posúvajú od dverí k dverám. Poradíte mi prosím?

Vopred ďakujem

kiwi

Ja som asi pred rokom spadla na obidve kolená, dlho som mávala s nimi problémy až ma asi pred mesiacom poslali na operáciu ... Ale možno máš niečo iné

RNG

Samozrejme ze strava vplyva na vsetky procesy v tele a kazdy sme individualnu , tj kazdy vyzaduje alebo vie stravit rozne veci rozne. Niekomu robia dobre, inemu zle. Casto sa to ale da napravit branim prislusnych enzymov, takze aj ludia, co nemaju enzymy napr na laktozu(mliecny cukor) s pomocou doplnku enzymu laktazy ho vedia stravit a dokonca si od nej aj odmorit telo.
Zialbohu, ale pouzivanie patentovanych, tj neprirodzenych chemikalii("liekov") telo len zamoruje, tj to nie je spravna cesta ani k poriadnemu neskodnemu lieceniu, ani k regeneracii.

okoloiduciXY

na základke som začal mať problém s bedrovým kĺbom, nemohol som behať naplno, niekedy sa bolesť objavila a zmizla aj bez väčšej námahy. vlieklo sa to so mnou cez strednú, aj chvíľu po nej. odkedy som vylúčil mlieko a mäso zo stravy, tak sa tento problém neobjavil. trochu som po tom pátral a vysvetľujem si to tak, že to mohol byť problém s kyelinou močovou kôli nadmernému príjmu bielkovím, zlým pitným režimom, málo zásaditej stravy (opravte ma niekto ak sa mýlim). možno by stálo za to pohľadať si o tom čosi na googli :)

RNG

Klby treba liecit, regenerovat, mazat a nie rezat.
Glukosamine, MSM,hyaluronicka kyselina a jedenie avokada na klbovy maz su ucinne prostriedky. Tak isto aj obhryzanie kosti, zivocisna zelatina a rozne enzymy, ako napr serrapeptaza a bromelain tu pomozu.
Protizapalove okrem enzymov su napr curcuminoidy s bioperinom alebo boswelin a dumbier, tie zmiernia zapaly a bolesti, ale aj tak potrebujes brat latky na regeneraciu klbov.
Daj sa vysetrit na boreliozu, aj ju mas, treba ju potlacit v prvom rade, inac ti znici telo.

Majuš

Viete čo ocino je policajt takže známosti sú aj všetko... A nie... okrem toho že si ma posúvajú mi nič dokopy nepovedali... Len toľko že sú to chrupavky... Chodím po vyšetreniach a nič

kv

ale urcite su dobri aj na slovensku akurat ze maju asi plno pacientov. a bez znamosti si ta budu posuvat od dveri k dveram aj nadalej.

Majuš

Kv... Trvá mi to od šiestich rokov :) Teraz najintenzívnejšie... Už ani do autobusu bez kamarátkinej pomoci nevládzem nastúpiť. Keď mám na chrbte tašku neprejdem sama ani meter

kv

to je uz kolko, aky cas ? mna postupne prestali boliet kolena ked som prestala cvicit a este som jedla z lekarne vselijake tie tabletky na klby. inak ja som mala problemy s kolenami najviac tiez v 15,16stich potom to uz bolo lepsie.
akurat ze vzdy ked zacnem cvicit aj teraz tak ma postupne znova zacnu bolet.