Zvlastne - nerozumiem tomu

Príspevok v téme: Zvlastne - nerozumiem tomu
Sivä

ahojte,

Mam kratsi vztah... Trva to niekolko mesiacov,frajera mam velmi rada,lubim ho, no v poslednej dobe uplne prestavam ziarlit. Ja som typ, ktory je ziarlivy a aj vzdy bude - a to velmi. Tento moj priatel uz kedysi urobil nieco, preco mu nedokazem doverovat, vseobecne,no hlavne ked je opity a podobne. Snazim sa to zmenit a verit mu, no je to tazke a pre mna asi aj nemozne,ako zistujem.

Je mi to zvlastne,pretoze ziarlivost ma teraz uplne obchadza,aj ked nechapem preco,stale mam pocit,ze mi na nom zalezi,no ako keby mi to bolo lahostajne - ked ide niekam napr. s "kamaratkami" (o ktorych som pocula nie najeoie veci.)... Vadilo mi to a vemi,ziarlila som, no akoby by ma to za par dni uplne preslo.

Celkom ma to trapi a rada by som pocula vas nazor,skusenosti :)

Dakujem,vsetkym pekny dnik.

Mimulus

olivka30 to napísala pekne. Ja Ti napíšem len toľko, že prvotný pocit zamilovanosti trvá len krátky čas - potom nasleduje láska. A tá je už o niečom úplne inom - ak nenasleduje tak to bol len pár mesačný úlet :)

olivka30

ja som prestala ziarlit, ked som zacala sto percent doverovat. samozrejme nemyslim tym mat na haku, to vobec nie, taka zdrava ziarlivovst tam musi byt, ale pre nejake upodozrievanie, napr. ked sa ideme bavit kazdy oddelene uz davno nie je a viem, ze predtym bolo uplne zbytocne, to bolo len v mojej hlave a niesla som si to z predoslych vztahov. u teba mi to skor pride, ze zacinas mat na haku, lebo si uvedomujes, ze s muzom, ktoremu nedoverujes a ma vlastnosti suknickara ti do tvojej buducnosti nezapada. vlastne keby si na daco prisla by ti spravil laskavost, inak budes vo vztahu neista a to nie je ono.

Magy

su dve moznosti. bud dospievas, alebo ho prestavas milovat. co z toho plati - tot otazka. to budes vediet asi len ty.