Holenie sa do tangáčov

Príspevok v téme: Holenie sa do tangáčov
Popletená666

Ahojte ,
včera sa mi stala trochu pre mňa trápna situácia . V oblasti bikín sa samozrejme holím , bez toho by som do plaviek atď nešla .
Mám po operácii nohy , tak som si na kontrolu musela dať tangáče ,aby to miesto bolo čo najlepšie vidieť , je to tesne zozadu pod zadkom . Oholila som sa ,,spredu,, ale až doma mi došlo ,že ,,zozadu,, boli vidieť určité chlpy , teraz sa cítim trápne ,tiež mi to mohlo napadnúť predtým , bohvie ako to vyzeralo ,ach jaj :-D
Ako sa vy holíte do tangáčov zozadu ?
Príde mi to trápne, ale kvoli včerajšku sa cítim ešte trápnejšie , napriek tomu ,že viem ,že sa niekto vobec neholí atď ,ale aj tak .....

zlatovlaskaa

Ked som bola v puberte moc som nehľadela na to, ako sa obliekam v zime... Ale teraz ked mi na tom záleží a dosť teplo sa obliekam som poprechladala na vaječníky ako ešte nikdy!

Kovepa

Ano, zena si zadok neciti, ale to je ten najnepodstatnejsi problem. Najhorsie pri takomto style obliekania je, ze zena vysoko riskuje nachladenie vajecnikov, cysty a ine zenske problemy, ktore potom mozu sposobit tazkosti s otehotnrnim. Ale to je uz na zodpovednosti kazdej zeny, ako si vazi svoje zdravie.

Lulita

tieto maju trosku uzsie pasy cez stehna, tie siroke vyuzivam skor v zime, inak je lahodka ist v kratkej bunde a tangacoch v rifliach bez puncosiek, zadok si clovek neciti :)) ale uz tak nechodim...pekne dlhy kozuch

kv

netusim jak sa volaju ale hentie su fakt pohodlne. to neni umelina je to jak taka cipka ci co to je. fakt uplne makucky material. neviem ci to shipuju do europy ale ked budete v usa tak urcite skuste objednat.

zlatovlaskaa

ja mám jedny a nenosím ich... síce sa mi nezarývajú, ale sú také blbé..
ja mám najradšej tie čo dala obrázok kv... ako sa volajú také nohavičky ??

Kovepa

Ano, presne!!!! Tak tieto su nepohodlne, hrozne. Nastastie ich mam doma len 5, vobec ich nenosim. Vyzeraju pekne, ale vyzaduju si vela obety. :)