Neporazitelne lupiny

elena987

Na lupiny zaberajú mnohokrát lepšie domáce recepty ako šampóny z drogérie či lekárne. Môže vám pomôcť aspirín, aloe vera, kokosový olej s medom alebo tea tree olej. Napríklad tu nájdete návody ako si vyrobiť vlastné recepty nanogen.sk

Monaki

Dlho som bojovala ,,, moje typy : Ocot obyc (preliat, stipka, ale zabera, za den uz ani nesmrdia vlasy :)), Henna (riadny bonus, este aj vlasky krasne lesknu a vseobecny liek na pokuzku i vlasy, zaberaa :) a nakoniec stava z cervenej cibule (bud s medom ako maska na hlavu, alebo kombo s henou, bonus na rast vlasov aj) a hlavne treba si dat doporiadku aj hlavu zvnutra :D a teda odporucam pozitivne afirmacie Louse Hayovej : " Vo mne aj v mojom okoli je mier, laska a harmonia. V zivote si zasluzim to najlepsie a prijmam svoje dobro. Mam sa rad a som so sebou spokojny "

Lemurik

Najlepsie je aj tak navstivit lekara. Ja som tiez mala tento problem, nic nepomahalo a tak som sla k lekarke asi pred rokom. Ta mi predpisala niekolko dni si na noc hlavu natierat salycilovym mliekom (namiesali to v lekarni) a potom niekolko dni roztokom Belosalic. Tie pocty dni si uz presne nepametam ale cca do tyzdna som sa lupin zbavila. Pre istotu sice stale pouzivam pri umyvani vlasov sampon proti lupinam (ziadna konkretna znacka, proste co prve v obchode chytim) ale doteraz sa este nevratili :)

Durike

Tiež som mal problémy s lupinami a tiež mi nič mepomáhalo ani Nizoral ani žiaden iný šampón. Neskor som si kupil šampon PANTENE Anti Dandruff a od tej doby sú lupiny preč, pár krát sa mi stalo že som si ho zabudol kúpiť a lupiny sa začali znovu objavovť, ale akonáhle som s ním umyl vlasy lupiny zmyzli.

Maarrttinezo

čavte ja tiež mam 14 rokov a mam neustupne lupiny ma to už štve :( šampónov som skúšal veľa že keby niekto vedel niečo učínejšie čoo je aj v domácnosti Píšte na maco.brazil@centrum.sk alebo sem Ďakujem

jtbamani

Dobrý deň prajem všetkým, mám odpoveď na Váš problém, viem odporučiť konkrétnu liečbu a šampón proti lupinám,ktorý je unikátny na trhu. V prípade, že by Vám nepomohol - 100% garancia vrátenia peňazí.
Viac info na e-mailovej adrese: chransvojezdravie@zoznam.sk

??????????????

selsun sampon.a ide ozaj o lupiny??moze ist o seboroicku dermatitidu vlasovej casti, hlavne a kto svrbi.alebo psoriazu vlas.casti.ma to diagnostikovane od lekara??

vasco

Spariť mladé žihľavové listy a po každom umytí hlavy prepláchnuť týmto roztokom vlasy.
Nechať pôsobiť 5-10 minút.Chce to trochu trpezlivosti. Dolniť sa dá liečba aj občasným zábalom lanolínovým
olejom.

stix

ja som mal tiez problem s lupinami - mame to v rodine, je to dedicne - pomohlo mi kazdodenne umyvanie vlasov samponom head & shoulders - ten mätovy - a obcas, asi raz do mesiaca pouzivam i nizoral... lupiny celkom slusne ustupili