Ako sa zbavit prijemneho?

Príspevok v téme: Ako sa zbavit prijemneho?
innerworld

Zdravim, ako uz samotna tema hovori - chcem sa zbavit prijemneho a sice dopadu istej platonickej ocarenosti(nie,laska to nie je) na moj dlhodoby vztah. Ci ignorujem dotycneho alebo sa s nim stretnem,vsetko je to o tom istom. Vztah s nim mat nechcem, ale z hlavy ho dostat nemozem. Vymyslanie aktivit mi nepomaha.

innerworld

Iveta Michael: Viem,ze to robi preto,lebo ma ma rad. Je to pre nas najlepsie. Nechcem uz do nicoho vrtat a ist dalej,no je to take tazke aj ked mam vidinu toho druheho chlapa. Stratila som istotu a teraz idem ani neviem kde. Ani mi nepomaha,ked som s ludmi,ani na nejaku cinnost sa nemozem sustredit. Vypnem jedine po tom ako si kus vypijem.

Neviem ake sance mam u toho druheho. Skusim. S opatrnostou problem nebude,ja som od narodenia opatrna viac nez dost. Jedine,co si prajem,aby aspon v najblizsej dobe som sa nesklamala.

Iveta Michael

innerworld...myslím že tvoj ex-priateľ nebol hlupák a ani nebol sebec...on to vytušil..a asi aj videl na tebe,možno si uvedomil že on sa nevie inak správať - aj ked ťa mal rád...

...no,znamená to že si voľná:)ak ťa bývalý priateľ sám posiela za ním,možno preto že ti to naozaj praje a chce ťa len povzbudiť:)

Aj ja ti to prajem,ale buď obozretná dobre?

nirvana

Neviem, čo je normálne, ale asi ťa ma rad a dopraje ti. No som zvedavá, ako sa prejaví ten druhý, ked si uz voľná.

innerworld

nirvana: Ano,rozisiel a myslim,ze sa ulavilo nam obom v istom zmysle,i ked je to pre mna tazke. Dokonca mi vravi,aby som za tym chlapom,ktory sa mi paci isla,nahovora ma na to,je toto normalne?

Iveta Michael

Alebo nehovor stop...nechaj to mimovoľne plynúť a uvidíš čo sa stane...nejako sa to musí vyvŕbiť..

..nech sa stane čo sa má stať,len aby si mala z toho nejaký úžitok:)
nechcem predbiehať udalosti,ale vo vzťahu by mali byť spokojní a šťastní obaja..inak sa to môže rozsypať...hm

innerworld

Iveta Michael: Ano,na dvoch stolickach sa sediet neda a akosi specialne to vnimam prave tieto dni. Jednoducho musim povedat stop.

Iveta Michael

innerworld..:)moja,namotávaš sa..namotávaš...:)

buď si povieš pozóóór..alebo tomu necháš celkom voľnýn priebeh bez kontroly..vyber si :)