Dr Nona - pozna niekto? Je to ucinne?

sisaaaaaaaaa

Mne sol dr. nona dost poskodila organizmus. uplne sa mi stratila elasticita pokozka, doteraz som sa z toho ani psychicky nespamatmala.

pupaja

zbytocne vyhodene peniaze,skuste zdravu slovensku stravu ta vam zabezpeci dobre fungovanie organizmu. nas organizmus je zvyknuty na toto pasmo.

anjelik 2012

Produkty Dr.Nona sú úžané! Mojej mamke zachránili život a pomohli sa jej zotaviť po infarkte ,nehovoriac o tom,že jej vyliečili zápal pľúc .
Mám s nimi už 6 rokov skúsenosti,používala som ich na sebe a na mojich deťoch a následne ich odporúčam každému.Pôsobia nielen ako prevencia ale sú aj liečivé.
Je potrebné sa informovať a zaujímať o správny spôsob aplikácie lebo majú veľmi široký rozsah použitia.
Vyliečila som si nimi aj cystu na vaječníku a poznám mnoho ľudí ktorým pomohli.
Ďakujem

v6656

Ja som to tiež mala,zazrak to nie je, tak ako všetko,na niečo alebo niekomu zaberie a niekomu nie.napr.ustna voda je na vela problémov užitočná,nočný krém si chválila moja sestra s citlivou pletou,soli su dobré na relaxacny kúpeľ,aj pri telovej masáži a pod.treba vyskúšať ale zazrak si neslubujte od toho

ebi77

ahoj som sa na dr. nonu dala dvákrát, 2 x 1000€ vyhodené peniaze.. užívala som to na akné, nepomohlo mi to vôbec, tak neviem, ale ja som to vyskúšala práve z pozitívnych príspevkov tu na webe, tak neviem, ale na mňa to neúčinkovalo, zbytočne vyhodené peniaze.