Častý hlad a únava

Príspevok v téme: Častý hlad a únava
johnySR43

Zdravím chcel by som sa opýtať hlavne v poobedňajších hodinách cítim veľký hlad a aj keď sa najem tak za chvíľu je to späť. Ptm sa mi dostaví aj zápach z úst. Poslednú dobu som aj unavený. Dnes ráno na lačno som si meral glukomerom cukor v krvi a ukázal 2,6 ale nemám žiadne príznaky. Mohlo by to súvisieť dáko s hypoglykémiou alebo dačím iným ?
Za odpoveď ďakujem !

Ivka 1

Je viac ako nutné dávať si pozor hlavne na pokles glykémie hlavne večer a v noci - je tu riziko upadnutia do diabetickej kómy.

johnySR43

Ďakujem dnes som bol na krvi u doktorky tak sa uvidí čo sa bude robiť :) a díki za radu na mňa to zaútoči hlavne večer alebo poobede tak potom vtedy si dám dačo sladké. A kávu nepijem.

orchidejka

jednoznacne trpis na hypoglykemiu, mas nedostatok cukru v tele, tak preto sa citis unaveny, nemas jednoducho dostatok energie. skus mozno zvysit prijem cukru v potrave, kavu pijes? tiez dobry je med a po ruke by si mohol mat hroznovy cukor, to by ti mohlo pomoct v stavoch ked sa citis slaby

Ivka 1

Je to hypoglykémia, dávaj na to pozor. Pri pocite únavy nezabúdaj na pitný režim a rýchly prísun cukru do krvi - kocka cukru, banán, chlieb. Z prírodných je veľmi dobré užívať včelí peľ .