Nechcem, nemam, nemozem

Príspevok v téme: Nechcem, nemam, nemozem
game_over

1. Nechcem sa uz trapit.
2. Nemam pre co zit.
3. Nemozem urobit nic.

Pohar prave pretiekol. Nemam uz silu, sebavedomie, zazemie, lasku, skutocneho priatela/ku. Jedine, co mam je strecha nad hlavou, ale za neznesitelnych podmoenok. Vidim len jedno vychodisko z tohto \'zivota\', ale urobim to tak aby ti, ktori mi ublizovali-ublizuju vedeli, ze je to kvoli nim, aby mali vycitky(ak vobec maju svedomie).

Nepisem tu pre to, aby ma niekto LUTOVAL. Nechcem na seba UPOZORNIT. Chcem to proste dat zo seba VON. No nikto, vobec nikto nema cas na moje halusky. Tak nech tu po mne aspon nieco zostane...

A to som chcela len jedno - aby som svoj zivot zila, nie prezivala... Ale uz nechcem.

Howgh

buducnostt

Ahoj:) prosim, len si niako neubliz,, sice teraz je ti nesmierne, priam uz neznesitelne tazko na svete, vsak si len predstav, ked raz o niekolko rokov niekoho najdes, beds sa mu pacit, uplne mu pomotas rozum:), celkom sa do teba zblazni:) bude ta milovat:), ozeni sa s tebou:), budete mat deti:), budete ich milovat, starat sa o ne, a zato budu aj oni milovat vas:) a budete takto stastny az do konca zivota:),,
no neoplati sa pre to pretrpiet uplne cokolvek?:),, vzdy je preco zit,, a to pre stastnu buducnost:)

PS: goriliu zenu nepocuvaj,, pred chvylou som o nej cital, ze je divna:P

Rachel 3

Nerob žiadne fatálne rozhodnutia. Bola som na tom podobne, ale skús sa na situáciu pozrieť zvyššia.
Neviem, čo sa Ti teda stalo, ale isto nemáš 100 rokov. Každý deň môžeš zmeniť všetko zlé o čom píšeš. Život je nesmierne pekný. Môžeš mať všetko. Viem, že sa na to ťažko pozerá týmto spôsobom ked nemám peniaze na zubára a šéfka v práci mi robí z každodenného života peklo, ale je to tak. Kým máš zdravie, môžeš veľa.

Vždy keď som bola na tom zle, pomyslela som si:
Skončiť to môžem hocikedy, tak prečo ešte neskúsiť niečo dobrodružné. Skús ísť niekam, urobiť niečo, skús zmeniť situáciu. Vždy sa to dá a mne to prinieslo veľa...

deepurple

venuj sa tomu čo ti robi potešenie, neochorela si to je základ si zdravá z toho sa dá niečo vytažit.Možeš na sebe pracovat, navštív psychologa.

goriliazena

"Vidim len jedno vychodisko z tohto \'zivota\', ale urobim to tak aby ti, ktori mi ublizovali-ublizuju vedeli, ze je to kvoli nim, aby mali vycitky(ak vobec maju svedomie)."

a ty máš svedomie? velmi uboha myslienka velkeho egoistu.
ak nie si este mrtvy/a- vobec ta nelutujem, pretoze takto ako ty opisujes ja zijem cely zivot a emocnou troskou som sa tiez nestala vlastnou vinou. ale vzdy si dokazem zmenezovat prezitie tak aby prave ti ktori mi ublizovali videli ze niesom tak maly clovek akym su oni. ich si ta vendetta najde

lost

Pohar prave pretiekol.
- cas sa napit?
nic nepotesi cloveka tak dokonale, ako pohar vody. konieckoncov 70% z nasho tela je voda.
Nemam uz silu.
- cas na oddych?
nic nepotesi viac, ako kvalitny oddych po pracovnom vycerpani, alebo akomkolvek.
sebavedomie,
- cas na 'chcem byt sam/a' ?
kazdy potrebuje z casu na cas byt sam/a
zazemie
- hm, prilis komplikovane slovo na takyto cas neskory :) myslis ze je tak neskoro, ze uz na to nemas cas ho vybudovat? a o ake prense sa jedna ?
lasku
- tazko sa hlada, no skor ci neskor si ta podla mna najde
skutocneho priatela/ku
- tak ak bude naozaj skutocny, oplati sa hladat dlho, no nie? :)
Jedine, co mam je strecha nad hlavou, ale za neznesitelnych podmoenok.
- strecha je fajn, asi to najdolezitejsie vo fyzicne (ochrana pred tou zzzzimou vonku), a kto ti udava tie podmienky, preco su take zle ?
Vidim len jedno vychodisko
- zivot je krizovatka, nikdy neexistuje len jedna cesta (vychodisko), inak by to bola jednosmerka, ktoru nemozeme ovplyvnit.

Myslis ze by zivot mal vyznam, ak by bolo vsetko az prilis jednoduche, a ak by neboli otazky nezodpovedane ?

katka29

:) ja ťa tu chcem ! ... odkial si ? :)
Proste to vydž, je to ťažké . Ale vydrž a uvidíš že jedného dňa si povieš , že sa to oplatilo. Ja sa cítim dosť podobne, ale mám aspoň pár ludí, no dobre asi 2, pre ktorých sa tu oplatí byť.