Skvela ale zadana

Slecna A.

lost, tiez mam ten pocit :D Skoda, ze niektori len zalozia temu a viac sa nevyjadria...
Mna napriklad veeelmi zaujimalo, preco si dotycny mysli o tom chalanovi, ze je debil. Ci len preto, ze ma dievca, ktore on nie, alebo su tam vaznejsie dovody ...napriklad je je alkoholik, gembler, klamar, neverny a podobne :) Lebo to by nam potom ukazovalo aj jasny obraz o tom dievcatku...a uz by mi neprislo veru take uzasneeee :D No...lenze mozme tu nad tym akurat tak polemizovat, kedze sa mozno uz nikdy nedozvieme pravduuuuuuu :)

lea128

Clovek, ktory rozbija vztahy, nato vzdy doplati. A ked je jej frajer akykolvek, daj jej pokoj, ak mas aspon kusok charakteru. Dievca asi nebude tiez nejak extra mudre, ked chodi s idiotom. Alebo vobec nie je idiot, len ty si kreten, co chce rozbit vztah, aby ziskal co chce... Mal by si respektovat, ze niekoho ma a nerozmyslat, ako sa ho zbavit, kym sa sama nerozhodne, ze s nim byt nechce...

Grand Husky

Ak je to až taký idiot, že si ju naozaj nezaslúži, tak prečo s tým niečo nerobíš? Alebo jednoducho zabudni na ňu. Nič viac ti poradiť nejde, my s tým nespravíme nič.

tonyyy44

Vacsina bab chodi s idiotmi, je to normalne. A cim vacsi idiot, tym je u zien ziadanejsi. Ty mozes byt na nu mily, dobry a pozorny. Ona sa ti vyplace, postazuje, vyrozprava a povie ti ze si fajn chalan,ale nakoniec sa vrati k tomu hlupakovi,co na nu nakrici stylom: hej ty, bud ticho a potom pojde s kamosmi do mesta sa opit a ju necha samu doma. To su zeny,chcu to. Na neho bude namotana a neho nebude vediet zabudnut. Preto nemarni s nou cas a hladaj taku co bude nezadana a bude hned chciet iba teba. Nakoniec taketo zeny aj tak zle dopadnu,lebo ich zly partner ich stiahne dole.