Chcela by som podrásť

Príspevok v téme: Chcela by som podrásť
Biba1111

Ahojte, mam 16 rokov a meriam 170cm. Uz asi rok vôbec nerastiem čo považujem za dost divne kedže moji rodičia su dost vysoký (otec-191cm, mama-176cm). Neviete či je možne nejako zistit ci budem este rást ? Alebo ci by som mohla podrast nejakymi výživovými doplnkami alebo cvičením. Chcela by som mat tak 175cm.

lea128

Mifor, pekne povedane :) A ti ludia co sa najviac druhemu vysmievaju a ohovaraju, maju pritom najviac problemov sami so sebou a najvacsie komplexy. Takze takych ubohych ludi, co riesia len ostatnych uz davno neberiem vazne. Aj ja som zazila posmesky a nemiestne poznamky, ale tak kto nie? Vzdy sa najdu ludia, ktori si potrebuju pozdvihnut svoje velmi nizke sebavedomie na ukor inych :)

mifor

To je super lea, že ty nemáš problém, kto koľko meria. Ja som však zažila kopu výsmeškov a poznámok na môj nízky vzrast, takže sú aj ľudia, ktorí majú problém akceptovať príliž nízkeho, prípadne príliž vysokého človeka. A presne ako si písala: Ked má človek všetko, začínajú mu chýbať nepodstatné veci. Ako sa vraví, keď je koze dobre, ide na ľad tancovať. :-)

lea128

A preco by mal mat niekto problem s tvojou vyskou? Mne je napriklad uplne jedno kto kolko meria, ja sa do inych ludi nestaram:) A nemozes so 100% istotou povedat, ze by si bola spokojna, kebyze merias 165. Od toho zavisi velmi vela faktorov, hlavne spolocnost, v ktorej clovek zije. A hlavne, ked ma clovek vsetko, ked je zdravy aj dobre vyzera, aj ma dobre vzelanie, zacinaju mu chybat nepodstatne veci, ktore pritom vobec nepotrebuje...Myslim, ze sme my ludia casto len nevdacni:)

mifor

Lea128, meriam 144 cm, takže ja mám skutočnú príčinu trápiť sa nad svojím nízkym vzrastom, samozrejme nemá sa tým zmysel zaoberať aj tak to nezmením, kto má s mojou výškou problém jeho vec, nie moja. No viac než 165 by som v žiadnom prípade nechcela mať, ani keby som mala dvojmetrových rodičov. Podľa mňa je výška 170 až až, veď priemerná výška žien u nás je okolo 165 cm.

lea128

Mifor, keby ty si mala takych vysokych rodicov, ver mi, aj ty by si chcela este podrast, ved 170 nie je vela. Ja by som tiez chcela este podrast, ja meriam 166, ale ja mam dost nizkych rodicov, takze nic z toho :)

Magy

Biba1111 - na to, aby si vyrastla, potrebujes iba styri veci:
Adenín, Tymín, Guanín a Cytozín v specialnej kombinacii v ramci DNK.

Kde ich ale zozenies, fakt neporadim, sorry.