Imunor a deti

Príspevok v téme: Imunor a deti
Bady 1

Dobry den,
chcela by som sa spytat, ci mate niekto skusenosti s liekom IMUNOR, ktory moja dcerka uziva, pretoze ma problemy s imunitou. Ked som citala pribalovy letak, zostala som zaskocena, najskor trosku tym, ze sa jedna o prasacie bielkoviny podavane do tela, ktore akoby mali nastartovat tie ludske a tak ich povzbudit k cinnosti. Zarazila ma vsak informacia: \"Doposial nebola preukazana UCINNOST lieku a jeho vedlajsie ucikny u deti\". Takze sa domnievam, podla tohto, ze podavam dcerke liek, ktory v podstate nevedia ani lekari aky ma ucinok a nema vobec overene ucinky??? ...takze ho len akoby testuju na detoch, ze ci vobec zaberie? Ked som lekarke povedala, ze by som chcela nejake ine lieky, lebo pri tychto mam pocit, ze absolutne neriesia nas poroblem,...po rocnej liecbe sa dcerke vysledky zhorsili a ja nemam dovod ju napchavat tymto pripravkom.....lekarka povedala, ze nic ine nam dat nemoze...vraj toto je najlepsi liek aky maju....
Uz naozaj nerozumiem tomuto nasmu zdravotnictvu a najma preto ze sa jedna o male deti a napchavame ich kadejakymi hlupostami, ktore im namiesto pomoci mozno viac uskodia!
Ak citate mamicky, urcite ma pochopite ze akysi materinsky 6 zmysel mi hovori jej to nedavat.

Katka

Igor Kruk

Dobrý deň,

IMUNOR je vynikajúci liek na posilnenie imunity!

Ja som mal 15 rokov strašné zdravotné problémy. Nepomáhali ani antibiotiká, ani žiadne iné lieky. A potom som začal chodiť k imunologičke a ona mi predpísala IMUNOR. Postupne sa môj zdravotný stav začal zlepšovať. Dokonca som sa vďaka nemu niekoľkokrát dostal z chrípky a zo zápalu priedušiek bez nasadenia antibiotík!

Štandardne sa užíva raz za mesiac. Pri akejkoľvek chorobe sa však môže užívať 2-krát za týždeň. Ja som už vďaka Pánu Bohu taký preliečený, že pani doktorka mi dovolila neužívať ho pravidelne, ale iba keď budem chorý.

Vyrába sa s prasačích bielych krviniek. Podporuje prirodzenú imunitu človeka. Nebojte sa užívať IMUNOR. Je to VYNIKAJÚCI liek!

gastanko2016

môj malý dostal imunor na predchádzanie vážnejších infekcií. Vždy keď začína byť chorý mám mu podať jednu ampulku a v prípade, žče by choroba pokračovala podať ďalšiu. Zatiaľ vždy pomohlo a nebolo nutné podávať častejšie.

gondulka

Dobry den, chcem sa opytat pana RNG ohladom plucnych chlamydii u 8 rocneho syna. Ako ich liecit a teda co by ste nam odporucil??? Citala som vela vasich prispevkov a neviem na koho sa obratit. Inak ohladom Imunoru, nam ho tiez nasadia a tiez vzdy po nom ochorieme, neviem ci nahoda alebo maju maminy pravdu co tvrdia ze je na figu.

Bady 1

koniec sveta, este raz mi napises nieco v takom zneni ako naposledy, tak ta nahlasim adminovi. Nemas v sebe trosku inteligencie a schopnosti sa slusne vyjadrovat a kedze zadarmo tu rady nerozdavas tak si chod pisat na portal kde ti budu platit. Takych arogantnych ako si ty nemam uz chut viac komentovat. Toto je diskusia a nie liecenie si vlastnych blokov na druhych ludoch. CAVES A UZ MI NEPIIIIIIIIIIIIS!!!!!!!!

ibbe

ahoj, ja nemam dobre skusenosti s immunorom
dohodla som sa aj s imunologickou, ze preparaty tohto typu nebudeme uzivat (mali sme aj ribomunyl) moje dieta ich jednoducho nezvlada, okrem inych problemov (nemalych)raz sme skoncili aj v nemocnici na infuziach. skratka, nemame take zdravie, aby sme si to mohli dovolit. je to individualne. ty ako matka mas samozrejme pravo sa rozhodnut(aj na zakl. 6zmyslu)resp. vyhladat ineho imunologa, i ked vsetci vieme, ze to bude to iste v zelenom..
okrem ineho ja davam denne infants dophilus plus (dost financne narocne)
ja to beriem tak, ze pri kazdom lieku-nelieku je zodpovednost na rodicovi

RNG

Nuz na zvysovanie imunity ma priroda plno materialov vo forme bezpecnych potravinovych doplnkov, ktore ci uz podilnenim tela priamo zvysia imu nitu, alebo su antimikrobialne tj potlacia rozne infekcie.
Kedze sa ale nejedna o schvalene patentovane lieky, tak o nichj lekari az na male vynimky nic nevedia, kedze to nie je sucast vyucby na medickych fakultach.
Osobne by som radil detom davat najma NAC(odhlienovac), kvapkat do nosa roztok GSE a davat betaglukany, ktore stimuluju vseobecne obranu tela. NIO a samozrejme plno mikroblaknin a obcas nasadit kvalitne probiotika, kedze dobre osadena crevna flora produkuje az 70% vsetkych obrannych latok v tele, tj viac, nez je samotne telo bez nich schopne.

koniec sveta

Bady, ja som len reagovala na TVOJE zvasty, ze platis decku zdravotne poistenie. Nie je to pravda, tak neprskaj. Tvoje decko je liecene AJ z mojich penazi. Cize zase nemas pravdu.
Co sa tyka odbornej rady-zadarmo odborne rady neposkytujem. Svoje vedomosti si cenim a nebudem nimi plytvat na tvoje decko a jeho mater, ktora nie je schopna pochopit zakladne veci.