Krem na celulitidu

Príspevok v téme: Krem na celulitidu
zabka07

Ahojte,na zadku sa mi spravila hnusna celulitida a rada by som sa jej do leta zbavila.Zacala som cvicit,ale chcela by som vyskusat aj nejaky krem,mate s tym skusenosti?Je vacsia pravdepodobnost,ze popri cviceni by som sa jej rychlejsie zbavila aj vdaka kremu?Ak mate niekto odskusane,budem velmi rada ak mi poradite :)

B♥lea

zabka07

ahoj,takze ja pouzivam krem od Garnier,je to taky masazny valcek urcite si ho videla v drogerke,pouzivam ho dva krat do tyzdna po cviceni na zadok a stehna a mozem povedat ze nemam vobec ziadnu celulitidu fajne to prekrvi pokozku(plus obcas si kupim aj krem na spevnenie od Garnier)...samozrejme hlavne je to cvicenie a pohyb necakaj ze ked budes len sediet a kremikovat sa ze ti to pomoze...:)
a druha vec je aj taka ak to mas dedicne ze sa ti pomaly vytvorila tak sa jej uz nezbavis len ju mozes trocha „pribrzdit“.

tbl555

masáž tých partií hocijakým krémom alebo olejom je fajn. ale treba masírovať pravidelne a dlhšiu dobu, výsledok sa určite dostaví

nathalia09

to nie je pravda,kremovanie,a aj masáž pomáha,len to chce čas,a takisto záleží,akú hrubú má tu celulozu:)))

kaciatko_7

Neviem o tom, žeby tie krémy niekomu pomohli... je to všetko pasca na ženy, tie kúpia všetko aby vyzerali dobre... cvičenie, piť veľa vody, málo bubliniek, málo vyprážaného, málo cukru, dobrá je podľa odborníkov kryokomora - podľa možností... samozrejme dlhodobejšie, celulitídy sa nikdy nezbavíš, avšak keď budeš dodržiavať základné pravidlá aspoň bude menej viditeľná