Blond

Príspevok v téme: Blond
danka18

Chcela by som poradiť... už som dva roky peroxidová blondina a mám zničené vlasy a chcela by som s tým prestať ale neviem čo mám robiť. Moje vlasy sú tmavo hnede. Najhoršie je na tom, že sa mi strašne páči blond farba a najradšej by som u nej zostala, len neviem či by mi to farby na vlasy vytiahli, lebo peroxid už na hlavu nechcem.

TinaM

Z peroxidovymi vlasmi uz neurobis nic. Uz stratili pigment a teda aj schopnost zafarbit sa na iny odtien. Ja som sa tiez pokusala prejst z peroxidky na nieco prirodzenejsie (dovodom boli tiez neuveritelne znicene vlasy) Zacala som s tym v lete, slnko mi korienky aspon trosku vytahalo a rozdiel nebol az taky priserny. A potom na jesen som zvolila melir- husty ale tenucke pramienky-tmavy aj blond (samozrejme, treba aj ten dofarbovat a tmavy melir sa ti zo zaciatku velmi rychlo vyzmyva). U mna to velmi pekne zabralo, vlasy maju prirodzeny odtien, ich kvalita je neprekonatelna...ale zaroven som sa aj celkom casto podstrihavala,aby som tie znicene konce cim skor eliminovala. Tolko rada odo mna-ex blondynky. Tiez mi to niekedy chyba, ale staci mi, ked vidim tie babiky so znicenymi vlasmi a hned som spokojna :)

Mimulus

botanika.wendys.cz

Ak si dáš toto na vlasy tak stratia vlasy pigment natrvalo ale aj blod pigment takže vlasy budú sivé - také priesvitné... Videl som to osobne - tá žltá šťava lieči síce veľa vecí ale tiež spôsobuje odobratie pigmentu z vlasov :) Neporadil som Ti ale tak pre zaujímavosť :)