Bezfarebná farba na vlasy

Príspevok v téme: Bezfarebná farba na vlasy
thatiank_aa

Ahojte,
ešte keď som si farbila vlasy (som blond a spodné som zafarbovala na hnedo), hnedé spodky vlasov som mala používaným farby akoby zdravšie, hrubšie a hustejšie, veľmi lesklé. Už pár rôčkov mám svoju prirodzenú blond farbu vlasov, ktoré čím sú dlhšie, tým sú splasnutejšie, pretože moje vlasy majú tenkú štruktúru. Akoby som okrem farbenia mohla dosiahnuť optickú hrúbku vlasov? Rozmýšľala som nad blond hennou, ale to je stále farba.
Vlasy si len šampónujem, kondicionér nedávam kvôli splasnutosti. Nefénujem, nežehlím, nenatáčam, žiadne laky ani iné vlasové produkty nechcem - svrbí ma z nich hlava a mám rada prirodzenosť. Každý týždeň olivový zábal + Biosil na vlasy. Vlasy mám zdravé, len ako bloncka tenké :-/ Čo viac môžem spraviť, ak nechcem začať ničiť vlasy, ale posilniť štruktúru? :o)

TinaM

ak chces ziskat opticky dojem, musis pre to nieco urobit. Ked si vlasy ani nevyfukas, ani nepremelirujes, tak ako inak chces ziskat opticky objem? Sam sa predsa neurobi.

thatiank_aa

Asi si zle pochopila, blond farba je moja prirodzená, hnedá mi povyrastala a dalej som to už nefarbila :-)

nathalia09

daj si všetky na hnedo,lebo ten peroxid je silný,preto máš aj tenší vlas.Nie každá blondína má rovnakú kvalitu,štrukturu vlasu,takže ak máš suchý vlas,tak je to horšie,ale jasné že každá farba škodí vlasu.