Poradí mi niekto dobrého veštca?

Príspevok v téme: Poradí mi niekto dobrého veštca?
c0rr1

Dobrý deň, mám obdobie vo svojom živote, kedy je treba urobiť pár veľkých rozhodnutí a veľmi ťažkých..Viem, že toto riešenie nie je, ale je to krajné rozhodnutie. Prosím, má niekto skúsenosti s naozaj dobrým "skutočným" veštcom, vešticou..alebo.."poradcom"...Neviem, ako sa takíto ľudia nazývajú, ale viem, že sú aj takí, ktorí neťahajú len z ľudí peniaze..

Leela333

Čo takto riadiť sa svojím inštinktom a nie vyhľadávať rady pochybných "veštcov"? Koniec koncov, v živote sa môžeme spoľahnúť len sami na seba.

vikinna

Zivot mame ramcovo predurceny. Vyberame si rodicov tak aby sme mohli na tomto svete spnit urcity ciel aby nam to pomohlo posunut sa dalej. Teda hovorim o tom, ze v v urcitom tele sme len docasne a je na nas ako vyuzijeme sancu pri tej ktorej reinkarnacii.
Viem, ze sa tu budu viaceri rehotat, ale i to je vlastne urcity stupen vo vyvoji duse.
Skutocny vestec sa dokaze napojit na Akasiho rekord alebo ak chcete knihu zivota, kde ma kazda zijuca bytost svoj zaznam a odtial cerpa informacie. Ako prostriedok moze pouzit karty, kyvadlo ...Potom zavisi, do akej miery ma on schopnost ziskat tieto informacie co najpresnejsie.

amanda23

zabudni na vestcov, ja som v minulosti mala velke problemy a nevidela som vychodisko, tak som prvy krat v zivote skusila zavolat, jeden povedal to, druhy zas ine, treti ine, kazdy taral same vseobecne veci, psychologicke kecy, aby natahovali cas a jedine co som z toho mala bol pocit nakopat seba do zadku zato, ze som naletela takymto darmozracom, ktori sa nabaluju na ludskom nestasti..Zivot je taky, aky si ho clovek spravi a nie zit podla toho, co ti natara vestica, ktorej si ukradnuty a ide jej len o peniaze..

Olita

Je veľa podvnodníkov,a málo skuočných senzibilov. Ale áno sú,No nikto ti nepovie čo máš presne urobiť,kedy a ako,život si riadiš sám,napiš tvoj mail a ja ti pošlem čislo poznam jednu pani,ak fakt potrebuješ pomoc no na strankach ju nanajdeš.Držim palec.