Spravy v TV

Príspevok v téme: Spravy v TV
narkoza..

tymto prispevkom by som chcel reagovat na vysielanie tv "narkozy" a na ich hlavnu spravodajsku relaciu, ktora mi poslednu dobu nenormalne lezie krkom, nechapem na aku uroven dane spravodajstvo kleslo, priklad: tohotyzdnova reportaz o zoskrabovani dialnicnej nalepky z okna auta (s priamym zivym vstupom!!), pri pozerani som si pripadal ako retardovany, resp. to vysielanie mi prislo ako pre cielovu skupinu imbecilov bez urazky..
a dalsie "hodnotne prispevky" typu - zatulany pes opät s priamym zivym vstupom.. ked tam nemaju co vysielat tak nech tie noviny skratia na 30 min., pri niektorych tych prispevkoch sa sam clovek citi trapne aj za toho reportera.. a dalsia vec tie kvazi vtipne poznamky moderatorov medzi sebou, to sa snazia vyvazit pocet vrazd,znasilneni alebo dalsich tragedii na jedno vydanie? preco radsej nezaradia viac pozitivnych prispevkov, lebo podla mna nikto nie je zvedavy na tie trapne poznamky..
a nezaostava nia tv "hnoj" - sobota vecer, hlavny program: Kamenak??? si robite srandu? ved stv ho reprizovala min. 39krat.. a nekonecna telenovela "panelak"? to bude serial celeho storocia, (predpokladam jeho ukoncenie po 132. serii v roku 2067) kultura vysielania u nas je blizko absolutnej nuly -273 celzia. a tymto bodom moj nazor koncim..

narkoza..

Kriminalka Las Vegas sa pouziva ako ucebna pomocka na pravnickych univerzitach v USA..
avsak sablonovitost vsetkych tych epizod je strasne do oci bijuca..
mna osobne zaujimaju najmä serialy/filmy, ktore cloveka donutia rozmyslat a uvazovat nad dejom, a nie je to len uplna 100 percentna pasivita.. (a tym nemyslim uvahy nad tym kto sa s kym vyspi v dalsej epizode panelaka)

lost

CSI, Kosti, Pary Mason, Kriminálka Las Vegas, Kolín, vraždy v Midsamry

nie, nie, nie, nie, nie, nie :)

v podstate ich ani nepoznam, len z pocutia :D

tieto kriminalky su este horsie ako panelak, lebo tieto kriminalky sa da pozerat v ktorejkolvek casti a stale neunikne dej, lebo kazda cast je sama o sebe "unikat" ale stale s rovnakym scenarom :D

ewka.

panelák sledujem a teším sa každý den na večer...je to z normálneho života, ja sa odreagujem, zabudnem na starosti...páčia sa vám viac kriminálky? nekonečné CSI, Kosti, Pary Mason, Kriminálka Las Vegas, Kolín a iné chobotiny ? Minule som zrátala kolko krimi seriálov ide do týždna a bolo ich 29 !!!! je to normálne ??!! nech mi nikto nepovie, že napr. vraždy v Midsamry tak každý týžden zabiju 2 ludi v tom malom mestečku. Ved by boli už všetci vyvraždení :)))

NECH ZIJE PANELAK !!! a ešte POD POVRCHOM !!!
ANdy Kraus je v tomto genius !!!

narkoza..

plny suhlas s lostom,
na prvy pohlad sa moze zdat panelak ako dobry oddychovy serial, ale ak ho zacnete analyzovat do hlbky, tak je to televizny odpad s nulovou pridanou hodnotou..
tie scenky kazdej rodiny vzdy v tej istej miestnosti kazdu jednu epizodu - minimalizmus pretransformovany do maximalnej miery, na to aku to ma sledovanost by autori mohli urcite viac zainvestovat, ale slovenskemu divakovi staci asi podhodit hocico, aj tak sa po tom vrhne..
ale po 12. ci ktorej serii je divak asi uz tak oblbnuty, ze je mu to uz uplne jedno..
a pritom mali sme tu par pokusov o kvalitne zahranicne serialy, kt. skoncili na okraji slovenskeho divackeho zaujmu ako (Lost, Desperate housewives, Greys anatomy)

blecha

lost - veľmi dobre toto komentuješ :DD
zdieľam tvoj názor ...
tiež som nevidela žiadnu časť paneláku stačí ak som u rodičov a ide dáka reklama v TV na toto a chce sa mi g*cať .... to isté dookola

tlačíme Vám kaleráby do hlavy, aby ste boli taký ako mi chceme, kupovali, čo mi chceme predávať a sledovať a veriť tomu, čomu chceme aby ste verili.

spamätajte sa ľudia - tv je strašný manipulátor, a vy o tom ani neviete :)

shy

Ja to beriem len tak, že panelák je zo všetkých tých šlahnutých seriálov najnormálnejší a dá sa ako tak pozerať a nejako ten dej celý neprežívam nevžívam sa do toho, iba si to pozriem a hotovo a dá sa na tom aj zasmiať

lost

a seherezada, aj ked som nepozeral ani diel, myslim ze je to ubohy odpad :)
proste vecicka na styl chlieb a hry..
chlieb uz mame, vo forme kafuland zliav na rozky ktore by nikto iny vo svete nekupil (cize namiesto do kontaineru-kosa zadarmo ich odnesie zakaznik a este za to ZAPLATI!), a hry mame tiez, vo forme massmedii (bulvar ako novy cas, sme, pravda.. az po panelak/seherezadu)

a hlavne ze nemame cas riesit realne existentne problemy, i ked mozno prave toto ludia chcu, dobre vediet, asi tiez natocim nejaky "sitcom", ved dnes na to staci technicky aj ajfon, ludia nepoznaju rozdiel..

lost

ale podla mna je to dost morbidne, napr ked sa ma niekto pyta ze "myslis ze ten a ta bude to a tamto?"
alebo premyslat o buducnosti serialu..
tiez som to robieval, ked som pozeraval serialy :D
ale uz ich nemmam akosi chut pozerat, asi mam depku :P
ale 100 ludi, 100 chuti, ja vam ho neberiem, ale kritizovat to budem nadalej, pretoze paci sa mi ako si ho branite :P :D