Co teraz?

Príspevok v téme: Co teraz?
julka...

Ahojte!
Prosim pomozte mi mam len 14rokov a strasne chcem sex, chlapca, bozkanie atd...ale ja viem ze som est ena to mlada a sexu sa samozrejme chcem v mojom veku vyhnut ale obavam sa ze ked bude k tomu blizko tak sa neovladnem . Prosim pomozte mi.. ako alebo co mam robit aby osm na to nemyslela... dakuejm

sirine

Ano pravda...si mladucka - venuj sa sportu, zajdi s kamoskami von na prechadzku, citaj si knizky, len prosim ta nevyhladavaj na internete takto stranky, ktore su plne sexu - ked budes zrela, zistis, ze nepotrebujes sa radit ako na to, s kym a podobne...to proste pride samo....ak je nieco nasilim, nikdy to nie je spravne....v 14-tich si este dievcatko, bez odtialto a este si uzivaj detstvo kym mas este chvilku cas..:)

anonym:))

ja som mal este len teraz 14 a uz som mal taky mensi sex najprv som ju robil prstami a potom som ju nabijal tak 3 minuty takze...

xantipa

ani sa nečudujem, keď médiá sú plné sexu a mladých to láka vyskúšať si to. Ja keď som mala 14 tak by ma také niečo ani nenapadlo a to bolo pred necelými 8 rokmi. Dokonca aj prvý bozk som si zažila až v 17. ... Panenstvo sa nestráca každý deň a určite by som ho na tvojom mieste chcela dať niekomu, ku komu aspoň niečo cítim. A sex to neprebieha moja milá ako v amerických filmoch kde je to všetko dokonalé, treba na to dozrieť tak ako po fyzickej ako aj po psychickej stránke a mať stáleho partnera. Okrem toho by som prvý sex ani nenazvala kvalitným sexom, ale iba stratou panenstva pretože to vačšinu dievčat dosť bolí, čiže nič nádherné na tom zvačša nie je. Takže aby si nakoniec nebola sklamaná. Na tvojom mieste by som si radšej hľadala nejakého slušného chlapca ktorý ťa bude mať rád. Možné je aj to, že máš veľa voľného času a tak myslíš na hlúposti. Každopádne, si ešte veľmi mladá, počkaj aspoň do 18-ky, určite o nič neprídeš a aj chlapci si ťa potom budú viac vážiť než nejakú holku ktorá ´dá´ každému na počkanie.

bosorenka

tak si nájdi inú zábavku, pannenstvo je to najkrajšie čo žena má, čo môže dať len jednému mužovi, a ten by mal byť ten pravý a keď to dáš niekomu inému nesprávnemu ešte sa ti vysmeje a pošle ťa kade ľahšie, neurob svoju životnú chybu!

julka...

Akoze v mojom pripade ani neje problem z ucenim, zatial mam same jednotky a tak....a ani nefajcim ani nepijem, to ma nelaka ale sex ano .... neviem preco a ja ho nechcem ale chcem .... a dufam ze ma to prejde

bzzzzzz

moja, to ta prejde, mna to tiež asi pol roka držalo ale potom som sa viac dala na učenie alebo som chodila často do kostola. Bozkavat ti nikto nezakazuje, ale s tym sexom počkaj. Radšej sa uspokoj nejako inak ale ostan ešte pannou! Potom v buducnosti by si toho moc ľutovala. Ver mi poznam takých ľudí.

bosorenka

dieťa zlaté prosím ťa pekne len sa ovládaj začať tak skoro by bolo bláznovstvo, nehovorím bozky môžu byť ale so sexom ešte prepanajana vydrž, nájdi sa priateľa zreleho svojmu veku ktorý má by myslel iba na teba a nie na sex s tebou, aj taký existujú viem to, len treba mať otvorené oči, ale fakt s tým sexom ešte nazačínaj!!!