Mononukleóza - prekonaná?

Príspevok v téme: Mononukleóza - prekonaná?
strongberry

Dobrý deň, chcel by som sa z niekym poradiť o výsledkoch mojich krvných testoch. Asi pred takými 3 rokmi som sa liečil na mononukleozu a bral som entizol.. Po dosť dlhom čase som bol opäť na odbere krvi. Hodnota IgM bola negatívna. Hodnota IgG 46,1 pozitívna. Pred liečbou boli tie hodnoty zásadne vyššie, ale to je už späť dozadu 2-3 roky. Sú to vlastne len protilátky ktoré v tele ostanú navždy a som vlastne z toho už vyliečený?? Trpievam dosť únavou, ale tá prakticky môže mať milión príčin, keďže zažívam pomerne veľa stresu.

RNG

Nuz obcas sa zjavuju spravy, ze aj mnohe tzv Autoimuinne choroby su spojene s roznymi mikrobami a parazitami, tento herpesovity virus napr niektori spajaju s SM(MS=mulptiple sclerosis) a preto dnes kazdemu radim si zvysovat viralnu imunitu na obranu proti roznym virusom, ktore dnes mame v tele prakticky vsetci a to mnozstvo roznych.
www.webmd.com
N to ako na to, tj zvysit si viralnu imunitu som tu mnohokrat pisa, mozete si to aj vygooglit pod rng herpes kde som uviedol plno roznych antiviralnych doplnkov, ktore treba brat viacere naraz a obmienat z casu na cas.

RNG

Nielen protilatky ti zostavaju, ale aj ich pricina, virus EBV. A ked nemas dostatocne silnu viralnu imunitu, aj tento virus, ako aj mnohe ine, co v tele dozivotne nosime sa mozu znova premnozit a seriozne skodit telu. Preto tu uz tak dlho trubim, ze si ma kazdy zvysovat viralnu imunitu, mozes si to vyhladat aj tu aj cez google.sk napr pod temou herpes rng kde som uviedol dostatok roznych prostriedkov , aby si ich mohol brat viacero a casom obmienat.