Zničené vlasy..

Príspevok v téme: Zničené vlasy..
renata157

Prosím pomôžte mi, som zúfala. Vlasy mám zničené celé, kedže som ostrihaná na postupku. Sú krepovité, takže sa žehličke nedá vyhnúť a musím ju používať každý deň. Vlasy som si stále farbila z hnedej na blond z blond na hnedú z hnedej na červenú, na čiernu.. Ak by sa dal vrátiť čas, určite by som si ich farbiť nezačala. Potrebujem od vás radu, čo by sa dalo s mojimi vlasmi ešte robiť.. ostrihať nie, pretože vlasy mám už aj tak dosť krátke :/ Potrebujem od vás radu na nejaké zábaly, regeneračné masky, alebo niečo čo by pomohlo na rozdvojené končeky :/ .. Alebo niečo, po čom by som si vlasy nemusela žehliť a neboli by krepovité :/

Veroncek

Ahojte, moja osobná skúsenosť a veľmi dobrá je umývať si vlasy z odvaru zo zihlavy. Dlhé roky som si farbila vlasy na platinu blond, potom som otehotnela a dcerka ma pol roka a odrazilo sa to i na kvalite vlasov. Vypadávali, boli suché, bez objemu, lámali sa. Začiatkom jari som si začala umývať vlasy z odvaru zo zihlavy a vlasy sú vymenene. Treba to dodržiavať. Vlasy mi začali hustnúť, nevypadavaju toľko, sú mäkké a zdravšie :)

miška89

Toto je už vyše roka stará téma, ale odporúčam dávať si na vlasy ricínový olej, podporuje rast aj celkovú kvalitu vlasov (je hustý ale treba ho nechať pôsobiť a poriadne zmyť)vlasy ti určite rastú, len sa nepredlžujú pretože sa ti v určitej dĺžke zlomia. Rozdvojené končeky nenapravíš ničím, no zatiaľ by si mohla skúsiť napr. clip in vlasy, kým sa tie tvoje dajú dokopy a podrastú. A už žiadne farbenie, alebo farbene na tmavšie oddtiene ako máš pôvodnú farbu vlasov, vyhnúť sa fénovaniu aj tomu žehleniu a ak je to nevyhnutné tak používať prípravky pred žehlením na vlasovú ochranu.

PetraNY3

Skúsila si nejaké vitamíny na obnovu štruktúry vlasov???to by sa ti asi najviac šiklo.... ja som užívala donnu, keď som už dlhšiu dobu mala stále problémy so štiepením končekov a začali mi vypadávať... obsahuje látky, ktoré ti vyživia vlasy od korienkov... ak máš také zničené, používaj olej na končeky a regeneračné masky ešte k tomu a čakaj na výsledok :)

Catali_na

Moja milá , vlásky nijako zázračne neoživíš hneď naraz, ale chce to čas a starostlivosť. Mám s tým sama skúsenosti. pred tromi rokmi som sa išla dať podstrihnúť a kaderníčka mi dala dole asi polovicu vlasov a strih, že na "podkovu" t.j. vzadu krátke, v predu dlhšie. No a teraz mám vlasy po trpezlivom čakaní do pol chrbta. A sú v celkom dobrom stave, sem tam nejaký zlomený aleb rozštiepený, lebo sa podľa mňa nedá mať vlasy až tak úúplne 100% zdravé,. V prvom rade som jedla tabletky na vlasy, zo začiatku panthenol-ale nič moc, biosil-bez výsledku, donna hair-pri ňom som mala vlasy najlepšie a teraz doberám viaderm-nevidím výsledky bohužiaľ. No a dávala som si oleje na konce vlasov 2-3x do týždňa , Najprv olivový a prešla som na kokosový olej z DM. + k tomu 100% overený liek z prírody a to je výluh zo žihľavy. P každm umytí som nim vlasy prepláchla a vtedy boli naozaj v super stave :) tak skús možno som pomohla. ale tú žihľavu odporúčam ;)

exblond

Vyskusaj :) je sice drahsi ale ja si ho neviem vynachvalit je super hlavne na tie konceky, su po nom zacelene a hebke...mne osobne teda velmi pomohol a mozno preto ze som ho pouzivala dlhodobo ale to jedno baleniie vydrzi velmi dlho lebo ho staci malinko :) drzim palce daj vediet ako si dopadla :)

simka111

maska z avokada je vraj dobra, ale ešte som ju neskušala... no určite sa chystám...
skušal už tuto masku niekto ,????

renata157

exblond .. prirodzene vlasy mam hnede a tiez som z hnedych isla na blond .. moje stare hnede vlasy boli krasne dlhe az po zadok.. bond som mala asi dva roky a za ten cas som sa musela stale davat strihat, pretoze sa mi konceky rozdvojovali a same sa mi trhali, kazdy den som mala vlasy kratsie a kratsie.. po dvoch rokoch som presla na ciernu a potom to odfarbovanie, na hnedu aku mam teraz dalo vlasom dost zabrat.. ale je pravdou ze blond je asi najhorsia, a aj v tom case moje vlasy dopadli ako dopadli :/.. ten loreal professionel mythic oil skusim snad pomoze :'(

exblond

Tvoj problem doverne poznam..mala som najskor hnede potom rysave potom blond - co bolo najhorsie a teraz mam tmavohnede..znicili sa mi ked som si ich dva riky odfarbovala na blond vlasy mi tiez nerastli, teda rastli ale konceky boli take suche a znicene ze mi sami opadavali a vlasy sa mi skracovali a to som sa farbila v salone loreal a na vlasy som tiez pouivala vyrobky loreal professionel cize kvalitna vlasova kozmetika, ale nepomohlo, konce mi odpadavali a vlasy sa mi skracovali a ta kvalita no nieco hrozne!! Kadernik mi poradil ostrihat konceky a tmavsiu farbu..odvtedy sa mi vlasy pomaicky hoja dnes uz ich mam skoro do pol chrbta a take kvalitne ako uz davno nie...pouzivam len klasicky sampon a masku ...nic viac...a zazrak je loreal professionel mythic oil :) na to nedam dopustit ale myslim ze zavaznejsie problemy s vlasmi treba prekonzultovat s dobrym kadernikom, stoji to za to:) ved mame len jedny :)

nathalia09

Pouzivaj oleje,olivový napr.alebo kokosovy z DM,stojí okolo 7 eur.Daj si ho na vlády.môžeš na pol minúty nahriat do mikrovlny.Daj di na hlavu sačok,a maj to pár hodín,alebo aj celú noc.Na korienky si nedavaj
,skús si to robiť raz do týždňa.